В Гърция се разпространяват фалшиви ваксинационни сертификати, платени в криптовалута.

...
В Гърция се разпространяват фалшиви ваксинационни сертификати, платени в криптовалута.
Коментари Харесай

Голяма шашма с ковид сертификати и криптовалути в Гърция

В Гърция се популяризират подправени имунизационни документи, платени в криптовалута. Според информацията от журналистическо следствие на телевизия Алфа групата за търговия с медицински документи е работила в обществените мрежи, а цената на удостоверението е 200 евро, съобщи Нова тв.

Здравните специалисти считат, че обстановката в Северна Гърция с пандемията COVID-19 продължава да бъде сериозна. От 1 октомври там беше въведен непълен локдаун, който лимитира излизането от 1.00 до 6.00 ч. и не разрешава музиката в заведенията. Очаква се да бъдат въведени нови ограничаващи ограничения и в региона на Кавала, Ксанти, Драма и Пиерия.

По данни от 3 октомври случаите на новозаразени с COVID-19 леко понижават. Процентът на позитивните проби от направени 150 507 теста е 0,77. Регистрираните смъртни случаи са 31.

Експертите считат, че би трябвало да бъде интензивен имунизационният развой, защото сега ваксинираните в Гърция са под 50 на 100. От 4 октомври в страната стартира поетапно отваряне на университетите. Няма огромни терзания за действието им в условия на пандемия, защото множеството преподаватели и студенти са имунизирани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР