В епохата на изкуството и културното разнообразие, музика и танцът

...
В епохата на изкуството и културното разнообразие, музика и танцът
Коментари Харесай

Изживейте емоцията на танца с International Dance Academy 360

В епохата на изкуството и културното многообразие, музика и танцът имат способността да преобразят света и да свържат хората. С наслаждение споделяме, че International Dance Academy 360 " ще бъдат част от Street Music Fest, представяйки неповторимата си сила и пристрастеност към танца.

С осъществявания в разнородни стилове и жанрове, изключителните танцьори ще ви завладеят и ще ви отведат във вълнуващо странствуване из света на изкуството.



International Dance Academy 360 "  е първата по рода си танцова академия в България, където освен оферират необятен набор от танцувални стилове, само че и дават неповторима опция за образование при най-хубавите интернационалните танцьори и хореографи.
    View this post on Instagram           
A post shared by International Dance Academy360 (@i.d.academy360)

Освен че е място за образование и развиване на надарени танцьори International Dance Academy 360 " е и същинска креативна фабрика, където се раждат нови хрумвания и се основават невероятни хореографии.

Всеки със пристрастеност към танците има невероятната опция да се любува и учи от едни от най-вдъхновяващите интернационалните танцьори и хореографи. Това е извънреден късмет да се насладите на скъпото опита и знанията на тези танцови виртуози, които ще ви вдъхновят и пренесат в нови танцови върхове. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Elena Kolarova (@elena.kolarova)

 Пригответе се да бъдете завладени от невероятната сила на International Dance Academy 360 " на Street Music Fest!

 
Какво още чакаме на  Street Music Fest...

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР