В епизодите на С река на сърцето“ тази седмица по

...
В епизодите на С река на сърцето“ тази седмица по
Коментари Харесай

Напрежението се покачва в „С река на сърцето“

В епизодите на „ С река на сърцето “ тази седмица по NOVA ще изплуват нови секрети от предишното, а героите ще бъдат изправени пред непредвидени обстановки.
Изчезването на Лазар (Христо Петков) се трансформира в същински проблем за манастира и за града, а Нектарий (Леарт Докле) би трябвало да откри метод да заяви на архимандрита за гибелта на лекар Рачков (Димо Димов). Тази отговорност, която пада върху него, ще го сблъска и със мемоари от предишното. В същото време в „ Бонония Боневи “ Вяра (Луиза Григорова-Макариев) продължава да извършва тайната си задача, само че до момента в който пробва да разплете бизнес проектите на Борис (Александър Димов), открива път към него и му споделя дълго защитаваната загадка за ориста на мъжа си Митко . Дали обаче ще ѝ стигне храброст, с цел да разкрие всичко до дъно пред брат си?

Самият Борис има други грижи – парите от Даниела (Анастасия Лютова) не стигат, с цел да прикрият грешките, които е правил досега, а финансовите секрети, наследени от татко му Коста Бонев, вършат обстановката в фамилията още по-напрегната. На фона на тези проблеми, Борис следва да научи и новината, че ще става татко.

Изпуснат от погледа на възрастните, Коко (Матьо Горанов) съумява да се пребори с огромна част от пъзела, завещан от дядо му, до момента в който не се натъква на неразрешима мистерия. Съдбата обаче му сервира решение от ненадейно място.

Тополски (Малин Кръстев) и Даниела не престават да водят секрети договаряния, само че доверието посред им наподобява към момента го няма. В същото време Тополски се сближава от ден на ден с щерка си Невена (Мартина Апостолова) и това го подтиква да показа с нея една дълго защитавана загадка.

На другия завършек на града Петър Куманов (Александър Сано) е решил да остави Боряна и караваната, с цел да потърси брат си Лазар и да опита да изпревари идващите ходове на Зоран Васович (Игор Ангелов).

Не пропускайте да разберете какви провокации чакат още героите във вълнуващата фамилна сага „ С река на сърцето “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ С река на сърцето “ на  и на фамилната сага.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР