В емоционален призив да се спре войната по пътищата директорът

...
В емоционален призив да се спре войната по пътищата директорът
Коментари Харесай

Шефът на „Пирогов“: Три пъти Емин е прекъсвал работата на екипа, който се е борил за живота на друго дете

В прочувствен апел да се спре войната по пътищата шефът на „ Пирогов “ Валентин Димитров осведоми, че 18 деца до 20-годишна възраст са починали за 8 месеца. „ Нашите деца умират. Не пишете за съветски сътрудници, а за това, което се случва. Това са нашите деца, на нас война не ни би трябвало. Автомобилът е оръжие, когато си се напил и надрусал. Криминализирайте го! Има хора, които не знаят отговорностите си към обществото, а знаят, че имат единствено права “, сподели още той пред Би Ти Ви.

3 пъти е прекъсвана работата на лекарите, като единия път се постанова 7 минути здравната сестра да изяснява на господин Емин, че не могат да вкарат детето му, тъй като се борят да спасят различен живот. Това сподели шефът на лечебното заведение доктор Валентин Димитров по отношение на нашумелия случай със съветника на министъра на защитата Тодор Тагарев – Мустафа Емин, който заплашвал лекари и медицински сестри в “Пирогов ”, че ще се обади на здравния министър Христо Хинков и за тях ще има последствия.

Това се твърди в писмени пояснения на три медицински сестри и трима лекари, които са имали конфликт с Емин вечерта на 28 август, когато той е посетил незабавната болница поради рана на главата на 2-годишния му наследник. Тъй като се е наложило да чака, лекарите първо да се погрижат за дете в шокова зала, той е вдигал кавги и е заплашвал, стана ясно първо от пост във фейсбук на една от медицинските сестри.

Незабавна оставка на Мустафа Емин от поста му във военното министерство желаеха пък шефовете на здравната и на отбранителната комисия в Народно събрание проф. Костадин Ангелов и Христо Гаджев от ГЕРБ, като Гаджев окачестви държанието на Емин като корист със служебно състояние.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР