В едно от последните включвания на Мария Илиева на живо

...
В едно от последните включвания на Мария Илиева на живо
Коментари Харесай

Мария Илиева омъжена тайно?

В едно от последните включвания на Мария Илиева онлайн в Инстаграм на безименния й пръст блестящо блесна халка.

 

Звездата, която тази есен ще журира в шоуто на Би Ти Ви „ Гласът на България ”, рядко си разрешава да приказва за персоналния си живот. Тя загатва само, че е доста щастлива с индивида до себе си, с който имат 2-годишна щерка София. Александър се грижи като татко и за другото й дете – 5-годишният й наследник от краткотрайна връзка, който по случайност носи името на втория си татко.

 

Макар Междуречки да съпровожда обичаната си на всички места, в това число на телевизионните й изявленията, изрично отхвърля негови фотоси да се появяват в общественото пространство. Изпълнителката крие и лицето на дребната София, въпреки че няма терзания да демонстрира в медиите батко й. Явно условието за поверителност е на Александър. При тази загадъчност надали някой чака двойката да разгласи обществено своята женитба. Халката обаче е знак, че Мария най-вероятно е сменила фамилното си състояние.

 

Проверка откри, че въпросното украшение много от дълго време украсява ръката на певицата, единствено че никой до момента не му е обърнал внимание. То може да се забележи на фотоси още от 2020-а. По това време звездата към този момент би трябвало да е познавала Александър, защото в средата на идната година на бял свят се появи тяхната щерка.

 

Певицата нееднократно е споделяла, че връзката й с младия предприемач се е развила доста бързо. Било е обич от пръв взор. Не им било нужно доста време, откакто се срещнали, с цел да заживеят дружно, а щерка им София е плод на тази бурна и щастлива обич. Едва ли някой би се изненадал, в случай че се окаже, че при тези горещи усеща двойката е решила да се разпише в гражданското, изключително когато е станало ясно, че детето е напът. Първата фотография, на която халката ясно се вижда в обществените мрежи, е правена в Съединени американски щати, където Мария стартира да прекарва месеци наред, откакто се срещна с Александър. Нищо чудно двамата да са сключили брак, с цел да им е по-лесно да пътуват дружно зад океана.

 

Разбира се не се изключва и разновидността Мария Илиева сама да си е купила халката, както преди години си бе купила диамантения пръстен, който мнозина сметнаха за годежен. И до през днешния ден той стои на безименния й пръст, тъкмо до халката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Илиева Александър Междуречки певица брак
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР