В едно невероятно постижение, което преди не се смяташе за

...
В едно невероятно постижение, което преди не се смяташе за
Коментари Харесай

Сензационни открития след изследванията на извънземните в Мексико

В едно необикновено достижение, което преди не се смяташе за допустимо, историята за " мумифицираните извънземни ", които са " открити " в мини в град Куско, Перу, стана още по-глупава.

Миналата седмица хората бяха смаяни, когато журналистът и откривател на НЛО Хайме Маусан показа " извънземните " пред мексиканския конгрес, потвърждавайки, че те са на хиляда години.
-->
Според Би Би Си обектите са изпратени за сканиране от правосъдния доктор от военноморските сили Хосе де Хесус Салсе Бенитес.

Според лекарите, които са ги изследвали благодарение на компютърна томография и рентгенови лъчи, телата имат  " индивидуален скелет, който не е бил обвързван с други елементи ", и всяко от тях е било  " изцяло органично създание ".

Това в действителност е минимум странното от изказванията.

" Стигнахме до корема, където, в случай че следим тези части, които наподобяват или биха могли да бъдат яйца, още веднъж се сблъскваме с тяло, което, в случай че е било модифицирано постмортално, би имало редица промени, които биха били забележими при тези проучвания ", казва Бенитес, помощник на Маусан, по време на проучванията, съгласно Infobae, написа " Вести ".

" Тъй като не открихме нито една от тези постмортални характерности, ние дефинираме, че това е организъм, който е бил жив, бил е недокоснат, бил е биологичен и е бил в бременност. "

Точно по този начин, извънземното е било живо и изпълнено с яйца. И по този начин, какво вършим с това? Не е изненадващо, че заставаме на страната на тежкия песимизъм с добавка:  " Абсолютно сигурни ли сте, че това не е куче? ".

Хората, несъмнено, са скептично настроени към " извънземните ", откогато те бяха показани обществено предходната седмица. Ученият от НАСА доктор Дейвид Спергел отговори на последните изказвания, като попита за какво двамата не дават образците си с данни за проучване от обществеността.

Маусан и преди е представял " извънземни " пред обществеността. По-специално, през 2015 година той сподели подобен, който се оказа мумифициран мъртвец на човешко дете, претърпяло изкуствена черепна дисторция. През 2018 година той открива друга партида извънземни. Този път имаше по-малко тъмно пояснение, само че единствено малко.

" Най-сигурният претендент за материал, върху който е направена (мумията), е канида ", обявиха пред радио " Капитал " откриватели от Института по правосъдна медицина и криминалистика към Общественото министерство.  " Какво значи това? За да издълбаят тази издължена глава, е трябвало да отстранен муцуната и всички зъби. Върху това е била сложена изкуствена кожа. "

Въпреки че има най-малкия външен късмет ловецът на извънземни, който е показал няколко не-извънземни като извънземни, да е отишъл и да се е натъкнал на същинско извънземно, ние бихме били скептични, до момента в който самостоятелни учени не го изследват и показват в рецензирана обява, доказвайки, че не е дете или куче.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР