В една от популярните варненски групи във фейсбук се появи

...
В една от популярните варненски групи във фейсбук се появи
Коментари Харесай

Мъж дръпна жена от парапета на Аспарухов мост

В една от известните варненски групи във фейсбук се появи видео, на което се вижда по какъв начин мъж отива към парапета на Аспарухов мост, с цел да издърпа стара жена, която е седнала върху него.

Клипчето към този момент има стотици мнения и споделяния. 

“Не знам по какъв начин наподобява, дали е грозно или не. Просто в бързината взех решение да снима тази преживелица, с цел да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, който минаваха и отминаваха с равнодушие.

Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че дори и таксиметровият водач, който помолих за помощ, ми отхвърли, заради повода да не го ударят…..За което доста ме е гняв!

Струваше ми 10 минути, с цел да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на “Аспаруховия мост ”. А през това малко време са минали стотина коли и никой нищо.

Стотици хора показаха своя почит и удивление от постъпката на Йордан. Мнозина се заинтересоваха и от ориста на старата жена, решила да постави завършек на живота си по този ужасяващ метод, с готовност да я открият й оказват помощ, написа petel.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР