В една от най-тежките физически битки до момента на Арената

...
В една от най-тежките физически битки до момента на Арената
Коментари Харесай

Кой е новият господар на Плажа на Отшелника в Игрите

В една от най-тежките физически борби досега на Арената на „ Игри на волята: България “ Мартин съумя да надвие могъщия Симеон и да стане новият стопанин на Плажа на Отшелника. Двамата мощни участници трябваше да пренесат по 2500 кг по време оспорваната игра, само че професионалният боен се оправи по-бързо и сграбчи успеха. Освен че остава в битката за огромната премия, Мартин завоюва 100 гроша и получи всички грошове на съперника си.

Невероятна изненада сервираха водещите Ралица и Димо на Симеон - пътят му в „ Игри на волята: България “ продължава. Благодарение на изключителното си показване в най-екстремното съревнование в телевизионния ефир, той получи втори късмет да остане в играта. Жертвата, която трябваше да направи в подмяна на дадения късмет, бе да се раздели с най-верния си приятел – сокола Хариет. „ Готов съм да се откажа от Хариет. Няма да ми е елементарно, само че знам, че тя отива при най-близките ми хора и ще е добре. Благодарен съм за втория късмет и ще направя всичко, с цел да печеля! “, показа Симеон на Арената, а по какъв начин ще продължи присъединяване му в конкуренцията, феновете ще схванат в утрешния епизод на предването.

Милена съумя да съкруши Борис и Стоян в многокомпонентната капитанска борба. Крехкото и постоянно усмихнато момиче обърна играта на финалния пъзел, в който Борис имаше забележителна преднина. Тя не се поколеба и избра преимущество за племето си пред персоналните облаги.

В резултат на разкриването на грубото нарушение на разпоредбите на формата от Жълтите, което феновете видяха в предходния епизод, Александър взе своето решение и напусна „ Игри на волята: България “. С това деяние той се трансформира в първия участник в историята на предаването, който дезертира по сходен метод – без уважителни медицински аргументи или в резултат на загуба на елиминационна борба. Неговото място бе заето от Борис, който преди началото на капитанската борба се извини на Милена и Стоян за нечестната игра на племето си миналата седмица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР