„В документа са определени приоритетните сфери на последващо сътрудничество между

...
„В документа са определени приоритетните сфери на последващо сътрудничество между
Коментари Харесай

Русия, Турция и Иран начертаха бъдещето на Сирия

„ В документа са избрани предпочитаните сфери на следващо съдействие сред Русия, Турция и Иран “, които са „ съответните задания “, които би трябвало да се изпълнят в бъдеще.

Това съобщи пред кореспонденти Путин, директно след края на извършената в Сочи среща сред президентите на Русия, Турция и Иран в сряда съобщи ТАСС, представена от Агенция "Фокус ".

Тримата са изразили удовлетворението си от постигнатите резултати във войната против терористичните групировки в Сирия, които ще „ отворят нов стадий от решаването на рецесията “ в страната.

Тези вероятности се показват във опцията за реализиране на дълготрайна и широкомащабна нормализация в Сирия, както и политическо решение за страната, като това е една от значимите точки в тройната им декларация.

Що се отнася до социално-икономическите въпроси, по време на конференцията, Путин акцентира значимостта на потребността да се възвърне инфраструктурата на страната, селското стопанство, индустрията и търговията. Според него би трябвало да се построи отначало система от лечебни заведения, учебни заведения и детски градини и да бъде обезпечена задоволителна филантропична помощ.

Обявено бе и желанието на трите страни да свикат „ конгрес “ сред членове на сирийските ръководещи и съпротива.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР