В днешно време световноизвестните футболисти стават милионери доста бързо, защото

...
В днешно време световноизвестните футболисти стават милионери доста бързо, защото
Коментари Харесай

Футболистът, който не разполага с нищо на свое име

В днешно време световноизвестните футболисти стават милионери много бързо, тъй като в опита си да ги привлекат и задържат грандовете им оферират в действителност доста пари.

Нещо, което може да се окаже проблем за тях, в случай че се стигне до бракоразвод. Преди месец стана ясно, че брачната половинка на Ашраф Хакими - Хиба Абук, е подала молба за бракоразвод след обвиняванията в изнасилването против футболиста на ПСЖ.

По-късно стана ясно, че двамата са решили да приключат брака си преди Хакими да бъде упрекнат. Но от Marca разбираме, че Абук е поискала половината от положението на някогашния си брачен партньор. Останала е обаче неприятно сюрпризирана от обстоятелството, че той в действителност не има нищо.
 Ашраф Хакими и Хиба Абук

Ашраф Хакими и Хиба Абук

Оказва се, че всички пари и имущество на футболиста в действителност са на името на неговата майка - Саида Мох. Месечната заплата, която Хамики получава от ПСЖ е към 1 милион евро, като изказванията са, че цялото му положение се равнява на 70 милиона.

От Arab News настояват, че 80% от месечната заплата на футболиста се превежда непосредствено в сметка на майка му. А на негово име не е записано нищо - нито недвижими парцели, нито коли, нито бижута.

Любовта сред Хакими и Абук стартира през 2018 година когато футболистът е едвам на 19 години, а актрисата на 31.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР