В днешния забързан дигитален свят надеждната и високопроизводителна домашна мрежа

...
В днешния забързан дигитален свят надеждната и високопроизводителна домашна мрежа
Коментари Харесай

Подобрете домашната си мрежа с Deco X20: освободете силата на стандарта Wi-Fi 6

В днешния забързан цифров свят надеждната и високопроизводителна домашна мрежа е от значително значение за безпроблемната съгласуваност. TP-Link показва Deco X20, авангардна Wi-Fi 6 мрежова система, която дава обещание да революционизира вашата домашната мрежа. С по-високи скорости, разширено покритие и разширени функционалности, Deco X20 е тук, с цел да отговори на всичките ви потребности от съгласуваност. Нека се потопим в главните характерности и преимущества,!


-->
По-бърза връзка с Wi-Fi 6

Насладете се на светкавични скорости с технологията Wi-Fi 6, достигащи до 1800 Mbps. С 1201 Mbps на 5 GHz обсег и 574 Mbps на 2,4 GHz обсег, Deco X20 обезпечава безпрепятствено сърфиране, стрийминг и игри за всичките ви свързани устройства. Усъвършенстваният 1024-QAM и по-високите символни скорости обезпечават спомагателен подтик на скоростта, достигайки до 1,8 Gbps. Символът 1024-QAM съставлява технология за модулация, която разрешава повече битове да бъдат предадени на един сигнал. Чрез потреблението на този знак Deco X20 усилва успеваемостта на предаване на данни и реализира по-високи скорости. Тази усъвършенствана скорост е идеална за действия, изискващи интензивна честотна лента, като облачни игри и поточно предаване на 4K HD видео. C Deco X20, вашето семейство може безпроблемно да се любува на излъчвания онлайн, непрестанно видео и кристално чисто аудио. Кажете довиждане на спадовете на сигнала, буферирането и спиранията.



Свържете безпроблемно повече устройства с усъвършенствано покритие

Сбогувайте се със тапите, забиващите връзки и Wi-Fi мъртвите зони, защото като OFDMA и MU-MIMO, с цел да усъвършенства вашето безжично преживяване. Чрез учетворяване на потенциала, Deco X20 разрешава безпрепятствено по едно и също време предаване към голям брой устройства, осигурявайки безпроблемна съгласуваност и оптимална продуктивност за необятна гама от смарт устройства във вашия дом.

Използвайки OFDMA, наличният Wi-Fi набор е разграничен на по-малки подканали, оптимизирайки информационната успеваемост сред устройствата. Това дава опция на голям брой устройства да предават и получават данни по едно и също време, намалявайки забавянето и подобрявайки цялостната продуктивност на мрежата. В допълнение към това, MU-MIMO разрешава на рутера да комуникира с голям брой устройства едновременно, разширявайки потенциала на мрежата и доставяйки по-бързи и по-надеждни връзки.

Резултатът е разширена зона на покритие до 538 m2 (с три модула), елиминирайки терзанията за отпадане на сигнала или слаби места, до момента в който се движите безпроблемно от стая в стая. Deco X20 също по този начин включва функционалността Seamless Roaming, която ви разрешава да останете свързани с мрежата когато и да е, даже когато сте в придвижване. С голям брой Deco модули, работещи дружно, се основава унифицирана мрежа, която безпроблемно ви трансферира от един мрежов възел към различен, осигурявайки непрекъсната съгласуваност и безпрепятствено поточно преживяване, без никакви забележими спирания или буфериране. Независимо дали предавате поточно обичаното си предаване или участвате във значим видеоконферентен диалог, функционалността за безпроблемен роуминг на, без да пропускате нито един миг. Кажете довиждане на спиранията и се насладете на безпроблемно Wi-Fi преживяване в целия ви дом.

Изключително ниска инертност за превъзходна продуктивност

Обаждам се на всички геймъри и запалянковци на видео чат! С Deco X20 можете да изпитате най-хубавата онлайн продуктивност с неговите благоприятни условия за ултра ниска инертност. Кажете довиждане на разочароващите закъснения и закъснение и кажете здравей на безпроблемния геймплей и плавните преживявания при видеоконференции.

Deco X20 е планиран да минимизира латентността, осигурявайки ви среда за игри с висока сензитивност. С извънредно ниска инертност от 20 милисекунди можете да се насладите на съвсем незабавно време за реакция, което ви дава конкурентно преимущество в бързи игри. Потопете се в действието, знаейки, че вашите команди се извършват със светкавична скорост.

В допълнение към игрите, ултра ниската инертност на Deco X20 също усъвършенства преживяването ви при видеоконференции. Наслаждавайте се на плавни и непрекъснати видео диалози, при които всяка дума и жест се улавят в действително време. Свържете се с сътрудници, другари и членове на фамилията от всяка точка на света, като че ли сте дружно в една стая. Изключително ниската инертност на Deco X20 подсигурява, че вашите видео взаимоотношения са безпроблемни и реалистични.

Независимо дали сте хардкор геймър или разчитате на видеоконференции за работа или в персоналния си живот, опциите на Deco X20 за ултра ниска инертност подсигуряват превъзходна продуктивност. Прегърнете свят на безпроблемен геймплей, дружелюбни взаимоотношения и непрекъснати видео диалози с Deco X20 до вас. Пригответе се да издигнете онлайн прекарванията си до нови висоти.



Пълна сигурност и лесна конфигурация за успокоение

Изпитайте цялостна сигурност и улеснение с Deco X20. Защитете мрежата и устройствата си със своите надеждни функционалности за сигурност, до момента в който се наслаждавате на безпроблемен развой на конфигурация с интуитивното приложение TP-Link Deco.

С Deco X20 вашата мрежа е предпазена с WPA3 криптиране, което подсигурява сигурна връзка, която резервира вашите данни предпазени. Бъдете спокойни, знаейки, че вашата сензитивна информация остава поверителна и вашите онлайн действия са предпазени от евентуални закани.

Подобрявайки в допълнение вашата сигурност, TP-Link HomeCareTM дава персонализирани функционалности като наставнически надзор, което ви разрешава да управлявате и наблюдавате онлайн дейностите на вашите деца. Задайте ограничавания, филтрирайте наличие и създайте безвредна цифрова среда за вашето семейство. Функцията за антивирусна отбрана защищава вашите устройства от злоумишлен програмен продукт и злонамерени офанзиви, осигурявайки спомагателен пласт отбрана. В допълнение, функционалността за качество на услугата приоритизира и усъвършенства мрежовия трафик, осигурявайки безпрепятствено и непрестанно онлайн преживяване за всички ваши свързани устройства.

Но преимуществата на Deco X20 не стопират до сигурността. Процесът на конфигурация е елементарен с приложението TP-Link Deco. Просто следвайте инструкциите малко по малко и оставете приложението да ви води през целия път на конфигурация. В рамките на минути вашата мрежа Deco X20 ще бъде подготвена за работа, доставяйки благонадежден и високоскоростен Wi-Fi до всеки ъгъл на вашия дом. Време е да поемете надзор над вашата мрежа и да се насладите на безпроблемно онлайн преживяване.



Deco X20 не е просто Wi-Fi система, а врата към усъвършенствана съгласуваност, безпроблемно преживяване и цялостно успокоение. Със своята усъвършенствана Wi-Fi 6 технология, мощно покритие, ниска инертност, постоянни функционалности за сигурност и лесна конфигурация, Deco X20 извежда вашата домашна мрежа на нови висоти.

Вижте повече: 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР