В днешния празничен ден е хубаво, че сме всички тук

...
В днешния празничен ден е хубаво, че сме всички тук
Коментари Харесай

Борисов към СДС: Хубаво е, че сме заедно

" В днешния празничен ден е хубаво, че сме всички тук дружно. Това е миг да си създадем заключения по какъв начин с такива персони, партията се докара да е водеща политическа мощ ", съобщи министър председателят Бойко Борисов нощес на празненство по случай 30-годишнината от учредяването на Съюз на демократичните сили.

" Съюз на демократичните сили е нашата партия. Когато бяхме дребни, изобщо не сме мислили, че ще се занимаваме с политика. Много е значимо в записки, в книги, в лекции да обясните по какъв начин люспа по люспа, по какъв начин безусловно с агент-провокатори червени, загубихме и президентски избори, загубихме и парламентарни неведнъж, само че в никакъв случай не би трябвало да го позволяваме отново ", уточни Борисов. " Защото алените сега отново са със своите поръчки – те по този начин си направиха президент, и толкоз опити да ни съборят. Именно с люспите, с тези, които сякаш се споделят демократи – кое е демократичното при Българска социалистическа партия и Манолова, с цел да кажеш, че по-добре да подкрепиш тях против ГЕРБ ", попита министър председателят, представен от ТопНовини.

" ГЕРБ освен удържа, само че и надгради. Нима не си спомняте опашките за детски храни? И постоянно с някакви тъпи, жълти скандалчета люпеха частичка по частичка от Съюз на демократичните сили. Хубаво e, че в този момент сме дружно, само че това не би трябвало да се не помни ", разяснява водачът на ГЕРБ. 

" Комунист да приказва от името на народа, те от името на народа направиха Народния съд, избиха цвета на нацията, и отново някой споделя ние сме с народа. Кой народ, кой ти дава правото да приказваш от името на народа ", попита Борисов.

" Днешният ден е ден за равносметка за ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Много неща направихме, само че би трябвало да внимаваме доста, тъй като Българска социалистическа партия са на 130 години, те вършат национални произшествия и по-късно излизат все едно нищо не е правено. С цялата си безочливост излизат и споделят " ние сме народа ". Пак ги бием, още един път. Накрая оня ден чух стон – ние сами не можем да победим ГЕРБ, тъй че ще търсим люспите ", разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР