В днешния ден целите са материални – благополучие, успех, слава,

...
В днешния ден целите са материални – благополучие, успех, слава,
Коментари Харесай

Хороскоп: Скорпионът привлича внимание, везните получават оферти

В днешния ден задачите са материални – благоденствие, триумф, популярност, приятност от живота. Ситуацията елементарно ще излиза от надзор. Нещата се намират във властта на порока и това може да аргументи неприятности. Дяволът в нас ще ни кара да се държим по метод, който е тъкмо противопоставен на това, което ни носи положително. Много от нас няма да знаят по какъв начин да избегнат изкушенията и ще са склонни към принуждение – физическо, прочувствено или полово – с цел да реализиран своето.

ОВЕН

Днес мъчно можете да отделите на обичаните си хора толкоз внимание, колкото бихте желали. Възможно е заради непредвидени събития да се наложи да бъдат нарушени някои съглашения. Важно е в точния момент да обсъдите настоящата обстановка, с цел да избегнете искания и взаимно неодобрение.

ТЕЛЕЦ

Работата ви през днешния ден ще бъде повече от нормално, по тази причина не губете време и действайте. Ако поемате рационален риск ще съумеете да свършите доста от дилемите си. Денят е подобаващ за другарство с хора, на които бихте желали да извършите положително усещане. Вероятно началото на другарство или сантиментална връзка.

БЛИЗНАЦИ

Ще имате страхотни хрумвания, които ще бъдат подкрепени от мнозина. Ако предложите нещо извънредно на другари или родственици, те сигурно ще се съгласят. Може да планирате взаимна отмора, някакво пътешестване или извънредно развлечение. Среща ще направи вечерта ви доста приятна.

РАК

Не бързайте с решенията. Сутринта може да наподобява, че знаете отговорите на всички значими въпроси, само че това не е по този начин. Дайте си малко време, би трябвало да се успокоите, да съберете мислите си и да помислите деликатно. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси.

ЛЪВ

Днес би трябвало да се опитате се да обсъждате значимите въпроси във допустимо най-спокойната атмосфера. Само по този начин ще бъде по-лесно да прокарате концепциите си и да убедите всички, в правотата си. Не всички проблеми могат да бъдат решени бързо. Новина ще обърка проектите ви за вечерта.

ДЕВА

Днес поддръжката и разбирането от страна на околните ви ще бъдат изключително значима за вас. Споделянето на паниките и подозренията с някого ще ви освободи душевен. Обърнете се към тези, които ви познават добре и няма да ви съдят. Бизнес договарянията ще вървят добре.

ВЕЗНИ

Днес множеството неща няма да вървят по проект. Ще се постанова постоянно да сменяте желанията си. Важно е да запазите успокоение, да не се поддавате на провокации и да не се отказвате от концепциите си. Ако упорствате, сигурно ще постигнете задачите си. Възможно е да получите забавни предложения.

СКОРПИОН

Със сигурност през днешния ден имате потребност от способността си да импровизирате, да вземате решения в придвижване и да действате без значение, без да очаквате помощ. Опитът, насъбран преди време ще ви помогне да избегнете съществени неточности. Вашите дейности през днешния ден ще привлекат внимание.

СТРЕЛЕЦ

Ще можете да срещнете доста необикновени хора и бързо да се сприятелите с тях. Възможно е началото на връзка, която ще ви помогне да погледнете с нов взор върху доста от събитията и по-късно да играе значима роля в живота ви. Възможна е и обич от пръв взор.

КОЗИРОГ

Опитайте се да поемате самодейност по-често. Днес това ще бъде значимо както в бизнес сферата, по този начин и в персоналните ви връзки. Мнозина ще харесат вашите хрумвания, а ще има и такива, които ще ви предложат помощ за осъществяването им. Необичайни предложения ще ви заинтригуват.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде удобен от професионална позиция. Дори със комплицирани задания ще се справите бързо, а решенията, които вземете в придвижване, ще се окажат верни. Ще се насладите на среща с другари, а също така ненадейно ще получите поддръжка по някакъв значим въпрос. 

РИБИ

Чувствайте се свободни да говорите за вашите триумфи. Днес мнозина ще се интересуват какво постигнали и по какъв начин сте го създали. Фалшивата невзискателност е безполезна, само че саморекламата ще се окаже потребна. Денят е подобаващ за подписване на покупко-продажби. Възможно е скоро да получите забавни предложения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР