В директен сблъсък по БНТ тази вечер се изправиха четиримата

...
В директен сблъсък по БНТ тази вечер се изправиха четиримата
Коментари Харесай

Джамбазки преподаде урок по география на Манолова и Игнатов

В пряк конфликт по Българска национална телевизия довечера се изправиха четиримата претенденти за кмет на София с най-голям рейтинг съгласно социологическите изследвания. Това са Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Ангел Джамбазки и Борислав Игнатов.

По време на полемиката обаче представителят на Вътрешна македонска революционна организация Джамбазки напълно посече Манолова и Игнатов. Причина за това се оказа неналичието на познания за границите на София.

Докато течеше полемика за тематиката за превоза той попита кои рейсове вървят до Бухово и Негушево.

Игнатов уточни №20, а Манолова добави и №22. Двамата започнаха да гадаят, обаче представителят на Вътрешна македонска революционна организация ги отвърна и даже изложи.

"Негушево даже не е в София, а е община Горна Малина и до такава степен не вървят рейсове, а до Бухово вървят линии №90 и 117. Като желаете да сте претенденти, първо научете картата на София ", съобщи Джамбазки.

Това обаче не беше единственият урок от Джамбазки. Следващият бе поради чистотата на въздуха.

"Съжалявам, че за повторно ще преподам урок по география довечера. Красна поляна и циганските квартали са главната причина за замърсяването на въздуха в София и никаква Топллофикация не е отговорна ", съобщи той.

А на въпрос на водещата по какъв начин да се реши казусът, претендентът я съсече.

"Махаме противозаконните жилищни постройки. Тези хора са свободни да си намерят най-сетне работа. Аз съм ги виждал. Те има два крайници и две ръце и те представете си даже могат и да работят. А като си намерят работа, ще могат да си наемат и квартира ", уточни Джамбазки.

Неудовлетворена обаче Чешмеджиева го запита: "Г-н Джамбазки, вие съществено ли? ".

"Напълно съм сериозен ", съобщи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР