В деня на изборите в Италия активистка на движението Фемен

...
В деня на изборите в Италия активистка на движението Фемен
Коментари Харесай

Активистка оголи гърдите си пред Берлускони

В деня на изборите в Италия активистка на придвижването " Фемен " оголи гърдите си в изборна секция пред някогашния министър председател Силвио Берлускони и изкрещя " Времето изтече ", преди да бъде отведена от защитата, оповестиха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
 Силвио Берлускони активистка БГНЕС
" Тя мина толкоз бързо, че не съумях да я видя ", съобщи с възприятие за комизъм Берлускони , който преди време беше забъркан в секс кавги.
 
Бившият министър председател съобщи, че е обезпокоен за броя на чакащите пред секциите. " Ще има опашки и довечера. Притеснявам се, че може да има случаи, в които някои хора да не съумеят да гласоподават ", сподели той.

 
И Берлускони, и водачът на Движение " Пет звезди " Луиджи Ди Майо бяха принудени да чакат, с цел да упражнят правото си на глас.
 Силвио Берлускони активистка БГНЕС
Антисистемните партии и консервативните придвижвания, които постоянно биват наричани популистки, имат късмет да завоюват две трети от гласовете и да повторят триумфа на Доналд Тръмп в Съединени американски щати , който завоюва президентския пост с сходна идеологическа платформа. Такова мнение показва някогашният консултант и основен пълководец на Тръмп Стив Банън в изявление за италианския в. " Кориере каузи сера ", представено от ТАСС. Според него днешните избори в Италия са от основно значение за световното популистко придвижване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР