В деловодството на Народното събрание като продължение на ангажиментите ни

...
В деловодството на Народното събрание като продължение на ангажиментите ни
Коментари Харесай

Свиленски: Трябва да се направи ревизия на управлението на Бойко Борисов

 " В деловодството на Народното събрание като продължение на уговорките ни към българските жители внесохме законопроекти за преизчисляване на всички пенсии и за подкрепяне на млади фамилии с дребни деца - безвъзмездни детски градини и ясли, еднократна помощ при раждане на второ и трето дете в размер на 10 минимални работни заплати за обезпечени родители, майчинството за втората година да бъде в размер на 650 лева На базата на поддръжката за тези законопроекти в Народното събрание ще подкрепим или няма да подкрепим бъдещо държавно управление, не въз основата на сделки и подмолни договаряния ", сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ зам.-председателят на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.

Свиленски изясни, че Българска социалистическа партия желае налагане на мораториум на назначенията и сключването на контракти на настоящето държавно управление, защото по времето на предизборната акция министрите вместо да водят акция, са се  занимавали със промяна на шефове на лечебни заведения и с назначения в бордове на шефове на държавни компании.

" Трябва да се направи проверка на ръководството на. Няма партия, която да е викала повече пъти Борисов да се регистрира в Народното събрание от Българска социалистическа партия ", безапелационен е социалистът.

На въпрос за промени в Изборния кодекс, Георги Свиленски отговори, че такива са наложителни.

" Когато се вкара 100% машинно гласоподаване и видеонаблюдение на изборите, пазаруването на гласове няма да се случва и ГЕРБ няма да са повече първа политическа мощ ", акцентира той.

" ИТН " са декларирали предпочитание да сменят модела на ръководство. Откажат ли мандат за сформиране на държавно управление значи, че не са откровени към гласоподавателите си. има отговорността да предложи кабинет ", разяснява още Георги Свиленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР