В Държавния департамент еднозначно са съгласни с това, че доколкото

...
В Държавния департамент еднозначно са съгласни с това, че доколкото
Коментари Харесай

САЩ: Време е да укрепим източния фланг на НАТО

" В Държавния департамент еднопосочно са съгласни с това, че доколкото дипломатическите старания за разрешаването на рецесията към Украйна към този момент не сработват и по тази причина е пристигнало време " да се укрепва източния фланг на НАТО " пред лицето на опасността от страна на Русия ", заяви на брифинг за публицисти представителят на Държавния департамент Нед Прайс.

По думите на Прайс такива ограничения са " еднопосочно нужни ":

" Ние приказваме за това към този момент няколко седмици и към този момент сме подхванали някои съответни ограничения по привеждането на американски военнослужещи в положение на нараснала бойна подготвеност при положение не нужда ".

" Съединени американски щати, взаимно със съдружниците си ", в това число със страните на източния фланг, не престават да се приготвят за допустима съветска експанзия. Ние ще продължим да подхващаме стъпки за усилването в защитителен проект източния фланг, с цел да ги успокоим и да укрепим тяхната лична защита ", предизвести Прайс.

Той заяви, че в средата на месец февруари министърът на защитата Лойд Остин ще се срещне със съдружниците от НАТО и ще разиска напрежението, обвързвано с повишаването на съветската военна мощност край границата с Украйна.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР