В дъното на обвиненията срещу мен стои разводът ми, който

...
В дъното на обвиненията срещу мен стои разводът ми, който
Коментари Харесай

Удареният от комплексара Гешев депутат на ГЕРБ със сензационни думи за жена му и детето им

„ В дъното на обвиняванията против мен стои разводът ми, който се употребява от прокуратурата по най-гадния за почистване на сметки метод “.
Това написа депутатът от ГЕРБ Даниел Александров в профила си във Facebook.
Той оповестява, че процесът по развода му към този момент върви и се надява да приключи по най-хубавия метод за него и брачната половинка му, която почита като персона и майка на детето им.
„ Моля медиите да уважат персоналното ни пространство и да не замесват името на брачната половинка ми и детето ни в тази грозна скалъпена история, чиято цел не сме ние. С думата и достолепието си декларирам, че нищо от оповестеното не е истина и ще го потвърдя “, написа още той.
„ На този стадий ще се придържам към взетото по-рано от ИК на ГЕРБ решение, че до момента в който съществува риск за работата ни по реализиране на правосъдната промяна, няма да се откажа от имунитета си на депутат “, разяснява още националният фаворит.
По информация на 7dnibulgaria.bg ударът на прокурата на Иван Гешев по Даниел Александров не е инцидентен. Шампионът по битка минава за един от любимците на Бойко Борисов, неслучайно съвсем постоянно на обиколките на генерала из страната той е постоянно към него. Така Гешев удостоверява комплекса си от Борисов, като се пробва да го изнерви с сходни удари.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР