В дъното на крайното решение на граничния полицай Николай Иванов

...
В дъното на крайното решение на граничния полицай Николай Иванов
Коментари Харесай

Ето го младия полицай, самоубил се заради любовна драма?

В дъното на крайното решение на граничния служител на реда Николай Иванов била съдбовна хубавица, настояват близки на младия бургазлия пред Флагман.бг. 29-годишният мъж нямал здравословни или финансови проблеми и за неговите другари е мъчно да си обяснят по различен метод дейностите на Николай.

Иванов работел от 3 години на Летище Бургас в кв. Сарафово. Бил доста привлекателен и приказлив. Според другари на Николай през вчерашния ден той е бил на работа и последно си е писал с момиче, близо до сърцето му. Затова те считат, че е прекомерно евентуално връзките сред тях да са причина граничният служител на реда да посегне на живота си със служебното си оръжие.



Както към този момент Флагман.бг заяви, 29-годишният бургазлия отишъл с черния си Мерцедес доста рано сутринта на плажа край Солниците. Той се отдалечил по крайбрежната алея на към 500 м от остарелия Евин плаж, където са най-близките заведения. След това е слязъл от колата и евентуално се е прострелял в гърдите със законно притежавания револвер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР