В чудо се видяхме на плажа. Накъдето и да се

...
В чудо се видяхме на плажа. Накъдето и да се
Коментари Харесай

Писъци на плажа. Фенки тичат след Рамбо от Сапарево

В знамение се видяхме на плажа. Накъдето и да се обърнеш последователки тичат към Бисер за подпис. Изповедта е на Йордан Вучков, един от най-близките другари на Рамбо от Сапарево, българския двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун. Вучков описа какво са претърпели на морето по време на родова среща.

Българският двойник на Сталоун – Бисер Станоев-Рамбо, бе един от забележителните посетители на обичайния събор за Голяма Богородица в родното му село Сапарево, община Сапарева баня. Той пристигна със фамилията си, както се поставя на същински холивудски двойник. Пристигна не с каква да е кола, а с американска лимузина, която за него е запазена марка от към този момент 20 години, описа struma.bg.
-->
За секуднди Бисер бе опасан от многочислените си другари от детинство, измежду които служителят на реда Йордан Ковачев и адашът му Йордан Вучков, които доста му се зарадваха и незабавно започнаха да се майтапят по какъв начин я кара с тази връхлетяла го популярност.

Въпреки че сапаревският Рамбо е значителнно по-млада версия на действителния Рамбо, доста хора не престават да го бъркат с екшън героя, който преди време снима в България кино лентата „ Непобедимите ”.

Бисер е от сапаревския жанр Станоеви, от години живее със брачната половинка си и двете си деца в Самоков, където работи като автомонтьор и е извънредно разпален по американските марки коли.

Ето какво показа Йордан Вучков, който дружно с  Бисер фамилно са летували и неотдавна са се върнали от Българското Черноморие: „ Накъдето и да мръднем на плажа, тичаха към Бисер с фланелки, шапки, да им дава подписи. В знамение се видяхме, а няколко български последователки се прекръстиха с думите: „ Мили, Боже! Къде по този начин хубаво се научихте да говорите български? ”. Въпреки че на всички обяснихме, че Бисер е двойник на Силвестър  Сталоун, те не се отхвърлиха от подписа, тъй като даже и като двойник има колекционерска стойност ”.

Бисер показа, че съвсем всяка Голяма Богородица  идва със фамилията си в родното Сапарево и се качва на Паничище и на езерата, където еуфорията на туристите, които го срещат, също е нормална. „ Добре, че с дамата нямам проблеми с тази популярност, а от дете пребивавам с тази популярност и се чудя едно – аз  съм доста по-млад от Рамбо, само че очевидно образната аналогия е толкоз мощна, че почитателите не се замислят, че съм доста млада версия на Рамбо, чиято орис е близка до моята. Да съм двойник на звезда очевидно ми е орис по рождение ”, прибавя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР