В четвъртък ще ни е студено. 10-12 градуса ще паднат

...
В четвъртък ще ни е студено. 10-12 градуса ще паднат
Коментари Харесай

Обрат! Проф. Рачев каза кога ще ни стане студено

„ В четвъртък ще ни е студено. 10-12 градуса ще паднат температурите в сряда против четвъртък. След това отново ще стане топло “, сподели в ефира на bTV проф. Георги Рачев.

„ Има доста пояснение за горещото време в Северозападната част на Китай и за това, че това ще е най-топлото лято. Една от огромните аргументи е, че мусонът се забави. Ел Ниньо също оказва влияне, само че не се е развихрил. Той ще се развихри и следващата година и може би ще задмине 2016 година, която беше най-топлата година на Земята “, съобщи той.
-->
„ Абсолютен факт е, че градусите на въздуха са се повишили, както и тези на океана. Оттам идва и световното стопляне “, акцентира Рачев. 

„ Ние желаеме нов Закон за туризма, само че него го няма “, акцентира Рачев. По думите му нямаме гаранционен фонд, който да подсигурява пътуването на българите в чужбина.

Проф. Рачев уточни, че не е изненадващо, че няма личен състав у нас. По думите му това са проблеми от години. „ За първото полугодие България има толкоз туристи, колкото в Албания. Пореден сезон Гърция и Турция вършат фантастични сезони “, сподели Рачев.

„ Световният съвет по туризъм прави оценка, че тази година приходите от чужденци у нас са с 5 милиарда по-малко по отношение на 2019 година. Тогава са били 15 милиарда, в този момент се чака да бъдат 10 милиарда “, акцентира проф. Рачев.

По думите му зимният туризъм не изпитва толкоз съществени компликации, колкото Черноморието.

„ Природата ме научи, че не желая да съм родител номер едно или две. Всяко едно дете се ражда със своя пол. Когато стартира да избира парламент и президент, тогава да може и да се самоопредели. Не сме равни от момента, в който яйцеклетката се радели на четири. Любимата ми българска дума е „ можем “, уточни проф. Рачев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР