В четвъртък депутатите се събраха, за да закрият 44-тото Народно

...
В четвъртък депутатите се събраха, за да закрият 44-тото Народно
Коментари Харесай

Парламентът се разпусна с похвали, критики и обещание за обединение

В четвъртък депутатите се събраха, с цел да закрият 44-тото Народно заседание и не пропуснаха опцията за самопохвали. Чуха се и рецензии и обещания за обединяване.

Това е първият парламент, който изкарва цялостен мандат от 2009 година насам. Кабинетите „ Борисов 1 “, „ Орешарски “ и „ Борисов 2 “ подадоха оставки предварително. Всъщност това е първият път, в който Борисов изкарва цялостен мандат като министър председател.

В края на съвещанието ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ избра да приказва за идните идната седмица избори. „ Всеки един глас ще бъде почтено преброен, гласовете на всички нас имат идентична тежест. “, сподели тя.

Караянчева се обърна и към издигнатите за нов мандат: " Уважаеми кандидат-депутати, влизаме в последната фаза на предизборната акция. Независимо какъв брой разгорещени са пристрастеностите, дано не забравяме, че след 4 април ще продължим да живеем дружно и нито фантазиите, нито проблемите ще са разнообразни на 5 април “.

Тя завърши речта си с откъс от Евангелието на Лука: „ Всяко царство, разграничено срещу себе си, запустява и дом, разграничен срещу себе си, пада ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР