В четири поредни вечери от 14 до 17 юли Графа

...
В четири поредни вечери от 14 до 17 юли Графа
Коментари Харесай

Графа с армия от греещи човечета

В четири следващи вечери от 14 до 17 юли Графа ще пее пред аудитория от почитатели и греещи човечета на стадион „ Юнак “ в София. Във всяка една от тях преди него публиката ще чуе осъществяванията на артисти от известния ефирен формат, в който той е треньор.

На 14 юли преди Графа на сцената ще излезе Тино. В сряда чакаме Елена Сиракова и Александър Славчев. Алекс Георгиев ще пее на 16 юли, а в последната вечер ще чуем Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

През последните дни в обществените мрежи Графа и почитателите му подгряват за концертите с видеа с греещи човечета, които изпълнителят разгласява. Идеята за направата им идва с новата ария „ Ти грееш “ и условието събитията да се организират на 50% претовареност от потенциала им. Посланието е, че не би трябвало да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

„ Греещите човечета “ са симпатична част от противоепидемичните ограничения, които уредниците са подхванали, с цел да обезпечат спокойствието на посетителите. Датите са четири, с цел да няма скупчвания, обезпечени са дезинфектанти, потоците на придвижване са контролирани и на публиката ѝ остава единствено да се любува на песните на обичания си реализатор.

За концертите Графа и музикантите му репетират всекидневно през последните седмици. Програмата е нова, включва най-новите му песни и най-големите шлагери през годините. Музикалната продукция ще бъде показана за пръв път на стадион „ Юнак “. Вълнението от идната среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е огромно и неповторимо като страст и ще направи концертите неповторими.

След София, Графа продължава с концерти в Летните театри във Велико Търново и Варна надлежно на 22 и 26 юли. В Античен спектакъл Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния спектакъл в Бургас Графа ще пее на 3 август.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР