В чест на българските медици, които се намират на предната

...
В чест на българските медици, които се намират на предната
Коментари Харесай

Паметник на медиците ни предлагат граждани

В чест на българските медици, които се намират на предната линия на битката против ковид, жители оферират да бъде построен монумент.

" Скулптурната комбинация би могла след основаването и да бъде инсталирана/поставена в региона на ВМА/ІМедицинска академия,където се надявам,че има уместно пространство и Столична община ще спомага за този слагането на този Символ на всеотдайната жертвоготовна битка против гибелта,водена от благородните Рицари в бяло!

Повод може да бъде 19 октомври 2020г.-Денят на българският доктор,до когато желаеме да имаме вяра, че косата на Смъртта ще бъде сломена от Меча на българските медици! "

Това написа в своя позиция юрист Цветан Цветанов, който е ръководител на Фондация „ Европейски екологичен фестивал “ София.

Страната ни и всички ние –българският народ прекосяваме през тежки времена на тествания.

Вярваме,че Бог и нашите старания,търпение и битката ни против смъртоносната вирусна пандемия,чрез проявата на всеотдайна дисциплинираност и отговорност във всеки един от нас ще допринесат и ще ни оказват помощ да преминем през една от най-страшните рискове за живота и здравето на човешката цивилизация,която историята помни, написа още в писмото..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР