В бюджета за догодина на Столична община да бъдат предвидени

...
В бюджета за догодина на Столична община да бъдат предвидени
Коментари Харесай

Обещание за Овча купел - догодина да има пари за строеж на улица и тротоари

В бюджета за следващата година на Столична община да бъдат планувани средства за създаване на улици и тротоари в столичния квартал " Овча купел " - подобен ангажимент пое общинският консултант Симеон Славчев от Политическа група 5.
Жители от квартала показаха пред него проблемите, с които се сблъскват и се оказа, че инфраструктурата е най-сериозният. Пример е съществуващата единствено съгласно Гугъл улица " Феникс ". " От 5 години ни дават обещание, че я създадат, само че и до ден сегашен, тя е единствено виртуална ", оплакаха се хората.
Други недоволства касаеха разрушените като цяло улици и тротоари, както и компликациите с градския превоз. В региона на улиците 683, " Бързарица " и " Народно хоро " няма тротоари, настояват хората. Трасето до 151-во учебно заведение е невероятно да бъде употребено от пешеходци, тъй като би трябвало да минават сред коли, автобуси и камиони.
Симеон Славчев пое ангажимент построяването на улица " Феникс " и тротоарите по ул. " Народно хоро " да бъдат вкарани в бюджета за 2018 година, с цел да се финансират. Общинският консултант е безапелационен, че всички транспортни проблеми на хората от " Овча купел " ще бъдат включени в дневния ред на непрекъснатата комисия по превоз и туризъм в СОС.
Не можем да се приберем обикновено след 20:30 часа, споделиха още пристигнали да приказват със Славчев поданици на квартала. Специално внимание беше обърнато на положението на трамвай №11 - постоянно имало механически проблеми с мотрисите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР