В Бургас, по инициатива на младежката организация на СДС, се

...
В Бургас, по инициатива на младежката организация на СДС, се
Коментари Харесай

Младежкото СДС се събра на конференция 30 години свободна България

В Бургас, по самодейност на младежката организация на Съюз на демократичните сили, се организира Национална конференция на тематика „ 30 години свободна България ”. МСДС са поканили една от емблемите на партията – президентът Петър Стоянов, който е водещият преподавател на конференцията. Лектор е и ръководителят на СДС-София и някогашен претендент за водач на партията доктор Антон Койчев.

Във втория модул на конференцията младежите дискутират тематики, които директно касаят тяхната реализация. В работата на конференцията се включи и ръководителят на младежкото ЕНП и сегашен евродепутат Лидия Перейра.

Сред участниците в конференцията са младежи от разнообразни райони на страната, включително и членове на варненската организация на МСДС. В работата на форума се включи и ръководителят на СДС-Варна, доктор Янко Станев.

През последната година МСДС възвърне дейната си работа на европейско равнище и даже беше създател на една от последно признатите резолюции от Съвета на президентите на МЕНП.

Преди началото на днешната Национала конференция и по отношение на 95-тата годишнина от гибелта на Тодор Александров, младежите от Съюз на демократичните сили сервираха цветя пред паметника на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация, който се намира в Морската градина на Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР