В Бургас има територия, чиито обитатели живеят в друг свят.

...
В Бургас има територия, чиито обитатели живеят в друг свят.
Коментари Харесай

Педофил получи 7 години за гнусотия с 6-годишно дете

В Бургас има територия, чиито жители живеят в различен свят. Това е зоната към така наречен Южен плаж, известна на бургазлии като кв. “Кумлука “. Там закононарушенията са всекидневие и доста постоянно даже не попадат в престъпните летописи. В масивите на Районен съд Бургас се появи една от най-гнусните гаври, които са ставали в Бургас през последните години – рецидивист, който преди малко излязъл от пандиза, е насилвал 6-годишно момиченце. Това оповестява " Флагман ".

Той е наказан на 7 години затвор, само че защото е признал виновността си и се е възползвал от правото за понижаване на присъдата с 1/3 е получил 4 години и 8 месеца, които на втора инстанция са понижени на 4 години. Той е на 22 години, със приблизително обучение и богато престъпно досие.

На 30 април 2017 година на ул. “Волга “ той примамил 6-годишно момиченце да отиде с него, сякаш да видят баба ѝ, която съгласно изказванията му пристигнала на посетители. Закарал момичето на закътано място, съблякъл се и я предиздвикал да му прави френска обич. По делото са разказани най-гнусните детайлности от извращението. Снети са и показания от момиченцето, което единствено е обяснило, че е помолило чичкото да спре, споделила му, че е дребна за такива неща, само че той настоял:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР