В Берлин две жени, облечени в оранжеви жилетки, се залепиха

...
В Берлин две жени, облечени в оранжеви жилетки, се залепиха
Коментари Харесай

Абсурдът продължава! Екоактивисти нападнаха скелет на динозавър


В Берлин две дами, облечени в оранжеви жилетки, се залепиха за металните стълбове в Природонаучния музей, поддържащи скелет на динозавър на възраст над 60 милиона години, като държаха афиш с надпис: " Ами в случай че държавното управление не го управлява? "

Една от дамите - Карис Конъл, съобщи, че се опасява от " горски пожари, дефицит на вода, апетит и война. " Динозаврите са измрели, тъй като не са могли да устоят на големите промени в климата. Това заплашва човечеството в този момент ", добави 34-годишната жена.
-->
Другата активистка, Солвиг Шинкоте, съобщи, че като майка на 4 деца се опасява от последствията от изменението на климата.  " Мирната опозиция е методът, който сме избрали, с цел да защитим децата си от смъртоносното незнание на държавните управления ", сподели 42-годишната жена. Те приканиха държавното управление в Берлин да предприеме бързи ограничения за понижаване на излъчванията, да вземем за пример посредством въвеждане на ограничаване на скоростта по автомагистралите и въвеждане на по-достъпен публичен превоз.

От музея оповестиха, че полицията е прекратила акцията за по-малко от час. Нанесени са материални вреди и са повдигнати обвинявания, се споделя в изказването на музея. Активистките са от групата Last Generation, която по-рано този месец заля с картофено пюре струващата 111 млн. $ картина на Клод Моне " Les Meules " в музея Barberini в Потсдам, Германия.

Информацията е на БГНЕС.

Снимка: БНР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР