В България всеки има право да избира - дали да

...
В България всеки има право да избира - дали да
Коментари Харесай

БЛС: Обещаха на лекарите 1000 лв., а не им ги дават!

В България всеки има право да избира - дали да се имунизира или не. Но тук не би трябвало да приказваме единствено за права, тъй като правата на някои обособени групи хора не би трябвало да надвишават тези, които имат останалите, приказвам за имунизирани и неимунизирани хора. Това сподели в студиото на " Тази заран " по bTV шефът на Лекарския съюз Иван Маджаров.

По думите му в лекарските среди към този момент все по-активно се приказва за митинги поради обещани, само че не взети пари от предходните три талази на ковид рецесията. " От името на лекарите ще кажа, че сътрудниците работят повече от година и половина, изтощително е, посрещаме към този момент четвърта вълна, а в това време не си получават парите, които им дадоха обещание.Въпросните 1000 лв. за медицинските лица бяха въведени, с цел да могат тези хора, които непрекъснато са там, да могат умерено да си правят работа, без да мислят за финансови средства. Но на върха на вълната хората не си получават парите! И към този момент доста мъчно се убеждават сътрудници да влизат в коронавирус отделенията.

По тематиката за имунизирането Иван Маджаров бе безапелационен - не се оправяме главно в това да убедим обществото да се имунизира и да съблюдава ограниченията. В същото време натискът върху лечебните заведения се усилва с всеки минал ден. Ако при предходните талази това се случваше за две седмици, в този момент се случва за една.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР