В България S53 ще бъде наличен през месец август на

...
В България S53 ще бъде наличен през месец август на
Коментари Харесай

Cat представя две нови 5G устройства: супер подсилен смартфон 5G Cat S53 и хотспот за мобилен интернет Cat Q10

В България S53 ще бъде разполагаем през месец август на целесъобразна цена от  1099 лева

 

Bullitt Group, световният лицензодържател за мобилните устройства Cat, прибавя два нови 5G продукта към своето портфолио. Това са идващото потомство смарт телефон Cat S53 и първия си мобилен хотспот Cat Q10.

Новите 5G устройства на Cat обезпечават доста по-бързи скорости за събаряне и връзка към спътник, което е от извънредно значение за поддържане на цифровизацията на доста от основните индустриални консуматори на подсилените устройства Cat.

Според , дигитализацията на продуктите и процесите доста засягат строителната промишленост, която в изключително висока степен разчита на решения, основани на данни и взаимоотношение. От интелигентни здания до ръководство на планове, без високоскоростен достъп до данни за целия екип, всекидневните действия постоянно се забавят и прекъсват.

Достъпът до високоскоростен интернет е от основно значение за всеки нов строителен обект, за всеки логистичен екип, който работи е възходящите размери в електронната търговия. Не всички екипи имат подобен достъп от първия ден на работа. Cat Q10 взема решение този проблем, като подсигурява, че обезпечава безпроблемна съгласуваност сред 32 устройства, даже 4G или единствено WiFi устройства, към бързи 5G скорости, като обезпечава оптимална работливост през цялото време на всеки план.



Като първи 5G телефон на Cat, S53 обезпечава високоскоростна и надеждна съгласуваност. Независимо дали е належащо за нараснала продуктивност на натоварена строителна площадка, достъп до споделени документи или позвъняване. Cat S53 е с операционна система Android, на който потребителите могат да разчитат даже в най-натоварените им моменти.

Cat S53 е с необикновено потребни функционалности и усъвършенствания в дизайна, предпазени от Mil-Spec 810H-сертифицирана устойчивост, с която устройствата Cat са известни.

Новите функционалности включват огромен 6,5-инчов HD+ екран, което го прави съвършен за гледане или шерване на видео и изображения, снимани с висококачествената Sony 48MP камера. Екранът е предпазен от пълен хлътнал панел от закалено стъкло, което е проектирано да бъде доста стабилно на надраскване и удар. Cat S53 е минал през разнообразни полеви тествания и е в положение да издържи голям брой рухвания и изпускания за всички провокации на динамичния живот.

Най-новият телефон Cat е оборудван с ултра-ярко, обърнато нагоре особено фенерче, което може да се включи от страничния бутон, с цел да освети мигновено мрачно работно пространство. Голямата батерия обезпечава дълъг живот на устройството, а зареждането може да стане бързо с 18 W бързо зареждане и Qi безжично зареждане. Апаратът има комфортен за захват дизайн, даже и с ръкавици, който включва приставка за ремък и датчик за пръстови отпечатъци, комфортно ситуиран на гърба за оптималната приложимост по време на работа.



Това е телефон, който може да бъде затрупан с тиня, изтърван или оставен на дъжд без терзание. Телефон, който можете да се употребява за лъчение на висококачествено видео на огромния екран в един миг, а в идващия миг да се захвърли в чантата или кутията с принадлежности.

Другият нов артикул – Cat Q10 е 5G хотспот за мобилен интернет, който обезпечава надеждна и бърза връзка за голям брой устройства, изключително навън, с помощта на здравото тяло, стабилно на атмосферни въздействия.

Cat Q10 е елементарно портативен и има безчет приложения както за бизнеси, по този начин и за физически лица.

Независимо дали става въпрос за поддържане на сигурността и благосъстоянието на отдалечени строителни обекти или за поддържане на съгласуваност на екипите в движение; или с цел да се подсигурява, че компаниите и събитията навън имат постоянна връзка към точката на продажба, Cat Q10 ще поддържа сериозна съгласуваност. Той може да обезпечи и връзка на екзотични ваканционни дестинации с недостъпна преди този момент широколентова връзка.

Cat Q10 също е скъп за фамилии и хора в придвижване и обстановки, при които не може да се разчита на WiFi мрежи. Перфектен за поддържане на връзка по време на къмпингуване, употребен край басейна, с цел да дава достъп до развлечение на всички по време на отмора или за работа от градината и парка. С Cat Q10, даже устройства с 4G или единствено WiFi могат да бъдат свързани към бърза 5G скорост, по този начин музиката да звучи непрестанно, видеото да се излъчва безпроблемно, фамилията да остава обвързвано и работата от вкъщи или по време на отмора, да се случва надеждно, без значение от метеорологичните условия.



Бърз и елементарен за прилагане, Cat Q10 може безпроблемно и надеждно да свърже до 32 устройства едновременно със супер бързи скорости на WiFi 6 и 5G. Също по този начин, устройството предлага по-голяма сигурност и надзор на поверителността – както посредством голям брой WiFi режими за сигурност и криптиране, по този начин и присъщите преимущества от потреблението на частна предпазена мрежа спрямо публичните Wi-Fi точки за достъп.

Cat Q10 има батерия с дълъг живот, с цел да поддържа обвързваните устройства онлайн дълго време, до 10 часа непрекъсната приложимост. Освен това потребителите могат да извадят и сменят батерията, като удължат времето, през което тя ще остане захранвана, когато е отвън режим на зареждане.

Ключови характерности на Cat S53:

Изключителна устойчивост

Устойчив на всевъзможни условия на времето: дъжд, сняг, пясък, прахуляк и нечистотия. Успешно минал повече от 50 съществени теста за устойчивост, в това число стотици преобръщания, цялостни потапяния, голям брой изпускания на всяка страна и ъгъл, и доста други

Тест за изпускане върху стомана от 1.8 метра височина

Водоустойчивост в дълбочина от 1.5 метра за над 30 минути

Хардуер с военни спецификации: тестван върху MIL-SPEC 810H, IP68, IP69K

Бърза 5G съгласуваност

5G поддръжка за: n1, n2, n3, n5, n7, n8, n28, n41, n66, n77, n78

5G NSA с n78

5Gbps DL и 600Mbps UL

Голям и резистентен екран

5 ”HD+ (1600 x720) защитен от хлътнал екран от закалено стъкло

Живот на батерията през целия ден (и нощ)

Голяма 5500mAh Li-Po батерия

Тествана на висока и ниска температура, предпазена от повреди

Поддържа бързо зареждане и безжично зареждане

Дизайн

Приставка за кабел

Специално фенерче със 120 лумена бляскавост

Страничен бутон за постоянно употребявани команди или за потребление на Zello push-to-talk

Мощен и акуратен пакет камери

48MP Sony IMX582 f/1.79 главен датчик с LED светлина

2MP заден максо-сензор за снимане на близки фрагменти

16MP f/2.0 предна селфи камера

Други

0GHz осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 480

6GB RAM; 128GB памет, която може да се добавя с MicroSD

Двойна нано SIM или SIM + MicroSD

Android 11

Business ready – поддръжка на Android Enterprise и без допиране, 2-годишно поддържане на постоянни актуализации на корекции за сигурност

USB 3.0 тип-C port

Безопасен за разчистване и стерилизация

Ключови характерности на Cat Q10:

Свързаност там, където е най-нужна

Устойчив на атмосферни положения: резистентен на дъжд, сняг, пясък, прахуляк и нечистотия

Тест за изпускане от 1.8 метра височина

Хардуер с военни спецификации: тестван за MIL-SPEC 810H, IP68

Характеристики на дизайна

Гумирано TPU тяло, издържащо на хлъзгане

Възможност за окачане на кабел

Батерия

5300mAh сменяема литиево-йонна батерия, 10 часа потребление, 1000 часа в режим на подготвеност

Функционалност на средство за зареждане

Свързаност

5G, 4G LTE (Cat 19)

67Gbps DL and 2.5Gbps UL

WiFi 6, 802.11 a / b / g / n / ac / ax 2×2 MIMO

Поддържа свързване на до 32 устройства по едно и също време

Чипсет

MTK 5G T750 chipset

Потребителски интерфейс

Интуитивен, елементарен за конфигурация през мобилно устройство или браузер, сканиране на QR код за старт

Други

Поддържани режими за сигурност: WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA3-PSK (AES 128-bit ENCRYPTION).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР