В България има спешна нужда от депутинизация. Това заяви бившият

...
В България има спешна нужда от депутинизация. Това заяви бившият
Коментари Харесай

Бойко Ноев: България има нужда от спешна депутинизация

В България има незабавна потребност от депутинизация. Това съобщи някогашният боен министър Бойко Ноев. Той уточни, че следва развой на депутинизация и на света. „ Това към този момент се случва пред очите ни. Путин като режим, като деспот, към този момент е изложен на осъждането на света. Неговите доближени попадат под ударите на демократичния свят ”, счита той.  
Парламентът би трябвало да се направи специфична комисия за активността на съветските специфични служби в България. Защото Гешев и Цацаров са пречели на следствията в България. Има данни, че са отказвани следствия у нас. По време на гърмежите Гешев бе в Москва. Цацаров пък се прегръща с прокурора Чайка и подписва съглашения ", добави той пред Нова телевизия.

Според него би трябвало да се анулира член 31, алинея 1, точка 8 от Закона за правосъдната власт и всички да минат инспекция за благонадежност. Много магистрати не биха минали тази инспекция.

Войната в Украйна ще бъде тежка и продължителна. Преговорите няма да съумеят, тъй като двете страни са на радикално противоположни позиции. " Путин желае да унищожи Украйна, а украинците бранят свободата си ", безапелационен е той.

По вчерашното разобличаване за генерала от запаса Валентин Цанков, който от 2016 година предавал на съветски посланик вътрешно-политическа информация на дипломатическо лице от посолството на Руската федерация в София, Ноев съобщи: " Човекът, който го огласиха през вчерашния ден е прочут в нашите среди като Вальо шпионина. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР