В България бюджетът са приема по един удивителен начин. Правителството

...
В България бюджетът са приема по един удивителен начин. Правителството
Коментари Харесай

Румен Гечев: Бюджетът не гарантира икономическо развитие на България

В България бюджетът са приема по един изумителен метод. Правителството го внесе в последния вероятен ден и го претупа за 4 дни. Той се хвърли в последния миг. Не е обикновено да стоим до дребните часове, до момента в който другите нации си одобряват бюджетите умерено. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в ефира на БТВ.

„ Шокираща процедура е да се оферират промени в ДОО най-после. Този бюджет не подсигурява икономическо развиване на България и наподобява на безпилотно хвърчене. В него не се подтиква растежа на стопанската система “, акцентира той.

Гечев не спести рецензии и към плана „ Белене “. „ Може да се окажем в обстановка нашият министър председател да изпрати приветствена депеша за новата атомна централа на Турция. Слугинажът на българските управници докара до това да клечим пред турското държавно управление с цел да ни пусне газ. Противно на ползите на българския народ губим милиарди. Защо единствено българската страна да не може да взе участие в нуклеарен план? Всички други си пазят икономическите ползи, за разлика от нас “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР