В ареста беше ужасно! Цяла нощ лежах на пода на

...
В ареста беше ужасно! Цяла нощ лежах на пода на
Коментари Харесай

Диона с изповед: Очите ми видяха ужасни хора в ареста – неадекватни, грозни гледки. А миризмата беше…

„ В ареста беше извънредно! Цяла нощ лежах на пода на килията и плачех. “
Това изповяда пред „ България Днес “ фолкдивата Диона. В дребните часове на сряда изпълнителката е спряна за инспекция от униформените на бул. „ България “. Певицата се е запътила към дома си, само че малко преди него вижда полицейската палка, която я кара да отбие.
Диона е подложена на полеви тест за опиати, който излиза позитивен за съществуването на кокаин. Певицата незабавно е закарана в ареста, където прекарва съвсем 24 часа, преди да бъде пусната под гаранция от 5000 лева
„ Не желая да се връщам към нощта в килията. Бях сама и доста уплашена, уплашена. Нямах и телефон да се свържа с околните си. Миризмата беше ужасна! Не знаех какво се случва. Очите ми видяха ужасни хора в ареста – несъответстващи, грозни гледки. Това е може би най-тежката нощ в живота ми. Не поисквам на в никакъв случай да изпита това, което претърпях аз. Изумена съм по какъв начин гаранцията, за която съм пусната, е рекордно висока – 5 бона “, довери още Диона.
Певицата е безапелационна, че не е карала под въздействието на опиати. Според Диона полевият тест регистрира съществуването на кокаин в кръвта поради използването на медикаменти срещу грип. Певицата изпива няколко нурофена, тъй като през целия ден преди този момент снима клип по нищожно облекло, а температурите са минусови.
„ Справедливостта ще спечелва скоро, когато излязат резултатите от тестът – безапелационна е Диона пред „ България Днес “. – Оказва се, че тези хапчета, които съм пила, с цел да не се разболея, съдържат вещества, които излизат при тест за опиати. Консултирах се с лекари и хора, които са имали същия проблем като мен. Сама предложих да бъда тествана за опиати. Ако съм взимала, дали щях да го направя? Никога не бих се качила зад кормилото пияна или дрогирана! Може да съм скандална във външния си тип, само че в никакъв случай не бих погазила закона. Дори когато изпия една глътка вино, си поръчвам такси. С служители на реда не съм се карала, както се твърди. Всичко мина доста цивилизовано. Дори ме разпознаха. Чух ги да си приказват дали съм аз “, сподели още Диона.
Най-голям потрес изживява майката на певицата. Родителката на чалга фурията схваща за задържането на щерка си от новините. Опитва да се свърже с певицата си, само че разбираемо, не получава отговор часове наред.
„ Имах куп пропуснати повиквания. Майка ми беше доста зле. Не може да си визиите какъв потрес е изживяла “, споделя още Диона.
Певицата е безапелационна, че случката съществено ще навреди на имиджа й.
„ Сега съм жигосана като престъпничка. Дълго време ще отнеме да си изчистя името, даже и откакто излязат формалните резултати “, сподели още Диона, която получава голям брой известия в символ на поддръжка от колежки.
Певицата добави, че с наслада би се присъединила в акция срещу опиатите. И е подготвена да бъде даже лице на сходно нещо.
„ Наясно съм до какви последици може да се стигне, в случай че се качиш зад кормилото дрогиран. Затова в никакъв случай не го върша “, приключи Диона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР