В английския футболен Евертън са шокирани от огромния брой отнети

...
В английския футболен Евертън са шокирани от огромния брой отнети
Коментари Харесай

В Евертън шокирани от наказанието

В британския футболен Евертън са шокирани от " големия " брой отнети точки поради наказването за нарушение на финансовите правила, сподели мениджърът на тима Шон Дайш, представен от " Ройтерс ".

" Карамелите " одобряват в домашен мач Манчестър Юнайтед в неделя, а поради глобата се смъкнаха от 14-о място в класирането на предпоследното 19-о в зоната на изпадащите.

" Мисля, че като всички останали, ние също сме шокирани. Много хора в света на футбола са в това положение ", сподели Дайш на конференцията си.

" Огромно е наказването. Диспропорционално, както споделя клубът ", добави мениджърът.

" Това ще ни повлияе. От друга страна, не трансформира фокуса ни. Откакто аз съм тук, той е да играем добре на терена ", сподели още треньорът.

Дайш разкри, че опитните играчи в тима, като Шеймъс Коулмън, Ашли Йънг, Джеймс Тарковски и Джордан Пикфорд са били позитивните гласове в съблекалнята.

" Това ни дава сили да продължим напред. Целта не се е трансформирала за мен. Става малко по-трудно, до момента в който се произнесе Арбитражният съд ", сподели още той.

" Говорих пред тима и споделих: " Вижте, класирането е единствено едно нещо ". Винаги съм вярвал, че крайното класиране отразява представянето. Това не трансформира нещата, които би трябвало да свършим. Нужно е да работим повече и по-сериозно ", приключи Дайш.

Евертън е непобеден в четири от последните си 5 мача. Манчестър Юнайтед завоюва 5 от последните си 6 срещи, с цел да се изкачи до шесто място в класирането.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР