В Англия обявиха Ювентус“ за гениалните скъперници. Причина за колоритния

...
В Англия обявиха Ювентус“ за гениалните скъперници. Причина за колоритния
Коментари Харесай

Обявиха „Юве“ за гениалните скъперници

В Англия оповестиха „ Ювентус “ за гениалните скъперници. Причина за колоритния материал е новината, че Арън Рамзи, звездата на „ Арсенал “, на процедура е състезател на „ бианконерите “. Уелският национал ще премине медицински прегледи в събота в Торино, след което ще подпише прелиминарен контракт с клуба. Рамзи е с изтичащ в края на сезона договор и към този момент е свободен да договаря с други тимове без да се заплаща трансферна сума на „ артилеристите “. А на Острова припомниха, че по сходен метод първенецът на Италия съумя да вземе през годините футболисти като Пол Погба, Андреа Пирло, Фабио Канаваро и Дани Алвеш.
„ Старата госпожа “ заплати отплата на „ Манчестър Юнайтед “ за френския полузащитник в размер на 800 000 паунда през 2012 година. Четири години по-късно „ алените дяволи “ си го върнаха, само че за рекордната по това време сума от 89 млн. паунда.
А през 2011 година по сходен метод в Торино си осигуриха и Андреа Пирло, международен първенец с Италия от Мондиал 2006. С екипа на „ Ювентус “ гениалният полузащитник подвигна три поредни трофеи.
В материала на „ Дейли мейл “ се напомня, че грандът от Апенините прояви сходна прозорливост и при подписването със Сами Кедира и Кингсли Коман, пристигнали надлежно от „ Реал “ (Мадрид) и ПСЖ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР