В 89-ата минута Марко Арнаутович закова с попадение за крайното

...
В 89-ата минута Марко Арнаутович закова с попадение за крайното
Коментари Харесай

Австрийският идиот на Евро 2020: Мога да купя цяла Македония...

В 89-ата минута Марко Арнаутович закова с попадение за крайното 3:1 националния тим на Северна Македония. По време на празнуването на гола нападателят извика, че „ може да купи цяла Македония “. След думите капитанът на Австрия Давид Алаба запуши устата на Арнаутович. Приказен глупак. Но нищо ново. Марко имаше доста неприятни изцепки, той рядко се вписваше в колектива на тима. Нека си напомним основните му идиотски действия. Апропо, той няма други, май.

В Холандия, като млад той се забърка в скандал: след значимата победа над Вилем II, нападателят назова бранителя на противниците Ибрахим Каргбо " чернокож ". " Просто желаех да му стисна ръката и да му благодаря за играта. Но Арнаутович прати по дяволите с проливен дъжд расистки обръщенвия, сподели тогава Каргбо.

До 17-годишната си възраст Марко сменя шест юношески тима в Австрия. Той на никое място не пусна корен поради характера си.

Мразех, когато треньорът ми крещеше. Винаги съм желал да отговоря: " Кой си ти, с цел да ми крещиш - татко ми? Говорете с мен обикновено! " Където и да отидох, имаше проблеми. И мечтаех за треньор, който да каже: " Просто излез и ни завоюва този мач ".

Марко получи първия си огромен късмет в топ футбола през 2009 година, когато бе нает от бъдещия победител в Шампионска лига Интер. Но отношението на австриеца към тренировките не се понрави на Жозе Моуриньо, тъй че той не изигра нито един мач в основния европейски шампионат. Но, все пак, той поръча обувки с надпис " Победител в Шампионската лига 2010 ". В Интер единствено се майтапиха и се смееха на Арнаутович.



През лятото на 2010 година, нападателят подписа с Вердер Бремен. Клубът приключи трети в Бундеслигата година по-рано. Добър отбор-трамплин за надарения по това време (21 години) Арнаутович.

Но Марко мислеше по друг метод. Например, на първата подготовка на бременския клуб, той отиде с калеври с надпис " Победител в Шампионската лига 2010 ". Съотборниците му се шашнаха от наглостта и незабавно го отхвърлиха. Скоро Арнаутович се сби на подготовка със съотборинка си Сократис Папастатопулос, което беше разумно развиване на събитията. Месец по-късно спортният шеф на бременските музиканти Клаус Алофс сподели за новодошлия: " Ако той не схваща, че оцеляваме единствено като работим дружно, тогава той няма бъдеще във Вердер Бремен. "

Но тези думи по никакъв метод не помогнаха за възпитанието и съживяването на играча. Вердер Бремен се бори за оцеляване и след следващото тежко проваляне за тима (0:6 от Щутгарт) Арнаутович споделя пред публицисти: " Вердер са задници. " Гений!

Веднъж той и международният вицешампион Елджеро Елия карали с 300 км/ч някъде сред Германия и Холандия. Проверявали дали Lamborghini може да издържи.



Друга история. Клаус Алофс решил да разбере за какво в деня преди мача Арнаутович не е бил на подготовка и набрал номера на нападателя. Щуравият австриец дал отговор, че си е счупил крайници, до момента в който е бягал от кучето си. Естествено - неистина.

Изглежда Стоки Сити купи различен Марко Арнаутович: мощен на терена, спокоен в всекидневието. Единственото нещо, което The Sun разбра, беше, че един път Марко видял паяк в банята, откачил и почнал да се обажда на клуба, с цел да му оказват помощ да се отърве от него.

Марко споделя, че е израснал, когато се е родила щерка му: " Сега имам огромна отговорност. Сега е по-добре да мълча по-често. "

Но мълчанието му не продължи дълго - досега, в който напусна Сток Сити през 2017 година, футболистът го изясни с обстоятелството, че Уест Хям е по-амбициозен план (трансферът коства 20 милиона английски лири). Феновете на Сток одобриха Арнаутович доста тежко в домакинския мач с чуковете. Запалянковците обидждаха играча през целия мач, а той им отговори през второто полувреме, обърна се със специфичен жест - ръце, кръстосани над главата му със стиснати юмруци. А треньорът на противника Марк Хюз даже назова Марко " гадина ".



През лятото на 2019 година австриецът влезе в скандал към този момент в Уест Хям. Играчът толкоз доста мечтаеше да замине за Китай, че принуди шефовете на Уест Хям да го продадат при изискванията на клуба Shaihai SIPG. Това още веднъж скапе връзките му с целия тим.

" Това е ужасна договорка за нас, само че безусловно всички в клуба желаят Арнаутович да напусне Уест Хем ", сподели представител на Уест Хем.

И всичко това единствено 4 месеца, откакто австриецът бе удължил договора си с британцитедо 2023 година Съгласно изискванията на това съглашение заплатата на играча бе увеличена до 120 хиляди лири на седмица.

Очевидно Марко Арнаутович постоянно ще бъде неприятно дете. Въпреки че това не е изненадващо, защото самият състезател сподели кой е: " Аз съм лайно. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР