В 24-ия кръг от сезона на Бундеслигата българският национал Илия

...
В 24-ия кръг от сезона на Бундеслигата българският национал Илия
Коментари Харесай

Илия Груев излиза титуляр и срещу Байер

В 24-ия кръг от сезона на Бундеслигата българският национал Илия Груев ще запише своя мач №14 като титуляр за емблематичния за немския футбол " Вердер ".

В неделя бременци одобряват Байер (Леверкузен). Груев ще излезе на терена в ролята на опорен полузащитник, което е главното апмплоа на 22-годишното момче.

Кристиан Грос, с който се въртят на поста в състава на " Вердер ", е болен и няма да бъде в групата. При загубата от " Аугсбург " в предишния кръг съперникът на Груев бе върнат в отбраната поради здравословни проблеми в тима на българина.

Те се задълбочават, защото заболели са още капитанът Марко Фридъл, офанзивният халф Романо Шмид и аварийният вратар Едуардо дос Сантос Хезлер. Миналия мач поради простудната вълна навън бяха Милош Великович, Никлас Щарк и Лий Бюканън.

Освен 13-те мача като титуляр Груев има и 8 влизания като запаса за " Вердер " през този сезон, написа " 24 часа ". Така той няма присъединяване в единствено 2 дуела на бременци при завръщането им в немския хайлайф. Илия е с най-висока квота точни подавания в отбора - 90,2%.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР