Уязвимости или не, Intel отчете рекордно високи приходи за четвъртото

...
Уязвимости или не, Intel отчете рекордно високи приходи за четвъртото
Коментари Харесай

Intel отчете рекордните 17.1 млрд. долара приходи въпреки експлойтите

Уязвимости или не, Intel регистрира рекордно високи доходи за четвъртото тримесечие на 2017 година Те са в размер на 17.1 милиарда $ , което е с съвсем един милиарда повече от упованията.

Разкритията за експлойтите Spectre и Meltdown започнаха на 3 януари и сигурно се наблюдават от вложителите, само че компанията бе безапелационна, че това няма да навреди на финансовите ѝ индикатори. И към този момент се оказва права. Ключова роля за това има ограничението на разноските, с което Intel се пробва да компенсира обстоятелството, че растежът на продажбите е по-малък, тъй като смарт телефоните измесват персоналните компютри като желано устройство за връзки и сърфиране в интернет.

„2017-та беше рекордна година за Intel. Стратегическите вложения, които направихме в самостоятелно шофиране, програмиране и памети, стартират да се отплащат“, безапелационен е шефът на компанията Брайън Кързанич.

Той очерта работата с огромни масиви от данни като главен приоритет за 2018 година, само че не пропусна да означи още, че затвърждаването на доверието и уговорките към вложителите и клиентите си остават основни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР