UWIN е обновената програма за лоялност на ОББ, част от

...
UWIN е обновената програма за лоялност на ОББ, част от
Коментари Харесай

ОББ с изцяло обновена програма за лоялност UWIN, вече под формата на мобилно приложение

UWIN е обновената стратегия за преданост на ОББ, част от KBC Груп, която към този момент събира клиентите на банката и включените в програмата сътрудници на едно място в специфичното мобилно приложение. То дава опция на потребителите му бързо и елементарно да се срещнат и възползват от предоставяните отстъпки и промоционални предложения в над 500 партньорски обекта.

Предложенията са разграничени в разнообразни категории - пътешестване, спорт, за детето, книги и офис артикули, за автомобила, заведения, мода и други. На разположение на потребителите е и специфична интерактивна карта, посредством която могат да откриват най-близките и комфортни обекти, които оферират отстъпки и промоции. Достатъчно е да записват една карта, издадена от ОББ, която служи за идентификация, след което могат да употребяват всички останали карти, издадени от ОББ.

„ Тази актуализирана версия на лоялната ни стратегия идва като продължение на отговорността, която имаме към нашите дългогодишни самостоятелни клиенти - oт една страна непрекъснато да подобряваме продуктите, които употребяват, а от друга - да ги мотивираме като им предоставяме отстъпки, бонуси и понижения при участниците в програмата за преданост UWIN - също сътрудници на ОББ “, разяснява обновената стратегия за клиенти Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.

Потребителите на UWIN могат да се възползват от отстъпки и промоционални предложения всякога, когато пазарят със своята дебитна или кредитна карта от ОББ в комерсиалните обекти на сътрудници по програмата. Отстъпката се получава сега на заплащане. В допълнение клиентите могат още да вземат участие в игри с награди и да се възползват от самостоятелни предложения, основани особено за тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР