Уверен съм, че премиерът, за съжаление, се е надрусал със

...
Уверен съм, че премиерът, за съжаление, се е надрусал със
Коментари Харесай

Бивш депутат натисна здраво Петков за Македония. Обвиненията

Уверен съм, че министър председателят, за жалост, се е надрусал със суровия тиквен къс с чия на жена си и приказва нелепости, но откровени нелепости. Аз извънредно се веселя на овчия възторг на този човек, който, уповавам се, ще успее да вкара България в Европейския съюз най-накрая, тъй като ние явно не сме там по неговите реакции.

Живеем в паралелни светове с този човек, той живее в свят, който явно е друг от този на всеки един българин. Това съобщи в студиото на ФАКТИ Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в коментар на обявеното от Кирил Петков, че страната ни за пръв път има поддръжката на Европейски Съюз във връзка с позициите по отношение на Северна Македония.

Кирил Петков явно не схваща, че българският народ не желае да бъде вдигнато ветото (за договарянията по еврочленството на Северна Македония - бел. ред.), разбирам, че е заречен, разбирам, че има тежка взаимозависимост от американския дипломат и американското държавно управление, което изрично натиска в тази посока. Те имат своя геополитически взор, американците желаят да вкарат РСМ в Европейски Съюз. Опорката, че по този метод ще спрем съветското въздействие в Македония ме изумява, тъй като някой на запад признава, че в РСМ има съществено съветско въздействие, което минава през Сърбия, това не е загадка.

" Някои хора явно са не запомнили, че тази страна влезе в НАТО и някой в действителност признава, че ние сме вкарали в НАТО страна със съществено съветско въздействие и това е по-големият проблем.

Според мен американците вместо да натискат да вкарваме Македония в Европейски Съюз, с цел да спрем съветското въздействие, би трябвало да излезе президента на Съединени американски щати и в случай че инцидентно се сети къде тъкмо се намира Македония и в случай че не я обърка с някоя друга страна по света, както виждаме, че постоянно прави, да каже " ние доста съжаляваме, че вкарахме тази страна в НАТО, тъй като тя е със съществено съветско въздействие.

Той разяснява, че в Народното събрание нито една политическа мощ не е декларирала ясна и безапелационна позиция в тази посока, с изключение на " ИТН ", които са заявявали неведнъж своята позиция.

Бившият народен представител по-скоро се съмнява, че на фалшификациите на преброяването в РСМ ще бъде реагирано от властта ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР