Уважаеми военнослужещи,скъпи жители и гости на Стара Загора,В историческия и

...
Уважаеми военнослужещи,скъпи жители и гости на Стара Загора,В историческия и
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора с поздрав към военнослужещите по повод 6 май

„ Уважаеми военнослужещи,

скъпи поданици и посетители на Стара Загора,

В историческия и национален календар на България има светли дати и празници, които ни зареждат с ново национално самочувствие, нови духовни сили и прилив на национализъм. Такъв празник за нас, българите е 6 май – Денят на храбростта. Ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец. Тачим името на светеца-великомъченик, тъй като той е въплъщение на смелост и настойник на мощните и смелите. 6 май е празник на Българската войска, чийто исторически път е посипан с доста бойна популярност.

На този ден скланяме глави в символ на благодарност към всички доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта на Отечеството. Днес, българските военнослужещи почтено извършват своите отговорности, свързани със сигурността на страната. С огромен професионализъм и национално самочувствие подразделения на българската войска вземат участие в запазването и поддържането на мира зад рамките на нашата татковина.

Честит празник на имениците през днешния ден!

Приемете моите откровени пожелания за здраве, персонално благополучие, убеденост и мощна воля във всяко ново начинание! Носете с горделивост името си! Нека Свети Георги Победоносец ни закриля, вдъхва храброст и убеденост във всяко начинание!

Нека във всеки дом да има здраве, религия и благополучие!

Нека бъдем по-смели, по-успешни и по-добри “, се споделя в приветствения адрес на градоначалника.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР