Уважаеми господин министър, от 2019 година в България функционира тол

...
Уважаеми господин министър, от 2019 година в България функционира тол
Коментари Харесай

Куриоз: Мария Капон изглежда не знае кой министър да пита за тол системата

" Уважаеми господин министър, от 2019 година в България действа тол система за събиране на такси за прилагане на републиканската пътна мрежа. Моля да посочите дали е извършен разбор на постигнатите резултати и каква е икономическата равносметка. В частност, ще бъдат ли задоволително събраните средства за издържане на тол системата и застраховане на потребностите от поддръжка на републиканската пътна мрежа според поставените цели? Моля за отговор в писмена форма ".

Това, буквално, е на депутата от ИБГНИ Мария Капон, насочен към служебния министър на превоза и осведомителните технологии Георги Тодоров.
 Мария Капон отговори на Слави: С Има Такъв Народ липсва цивилизован диалог Мария Капон отговори на Слави: С Има Такъв Народ липсва цивилизован диалог
Предателство ли назовава Слави Трифонов нашето отрицание на хора, като Петър Илиев? Това пита във фейсбук Мария Капон от " Изправи се БГ...

Въпросът несъмнено е увлекателен, единствено че една огромна неточност го проваля и тя е посочена буквално в отговора на Тодоров: "... бих желал да ви уведомя, че според Закона за пътищата, ръководството на републиканските пътища се прави от Агенция „ Пътна инфраструктура ” към министъра на районното развиване и благоустройството. Предвид изложеното, апелирам да насочите въпроса си (...) към министъра на районното развиване и благоустройството ".

Припомняме, че служебният районен министър е арх. Виолета Комитова.

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР