Шефът на НАП Румен Спецов гостува лично на столетника Димитър

...
Шефът на НАП Румен Спецов гостува лично на столетника Димитър
Коментари Харесай

Румен Спецов отиде на крака при 100-годишния дядо Митко с шише ракия и грамота

Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов гостува персонално на столетника Димитър Кавгазов в смолянското село Славейно. Дядото стана прочут, откакто подаде данъчна декларация пред офиса на НАП-Смолян. В нея дядо Митко, който е на достолепните 99 години, заявява приходи получени от горско стопанство - в това число от събиране на диворастящи билки, гъби и плодове.

Спецов връчи на бай Димитър грамота за заслужен поданик – „ за образец за отговорно отношение и дейна гражданска позиция " и му подари и икона на Свети Георги. Шефът на Национална агенция за приходите направи и персонален подарък на столетника – шише ракия, защото прочел, че бай Митко обича да си сръбва по напълно малко вечер ракийка. " С заплатен данък е ", прояви възприятие за комизъм Спецов.

" Най-първо налозите заплащам. Данъците би трябвало да се заплащат, няма метод, другояче има лихви, проблеми, би трябвало да се почита страната ", сподели възрастният мъж на Спецов. 

„ Реших да го наградя, тъй като това е почтена постъпка и почтено държание и такива жители би трябвало да се почитат. Те са образец за всички нас. Така че да дойда и да връча грамота и персонален подарък е най-малкото, което мога да направя. Вие чухте какво сподели бай Митьо, дисциплината е на първо място и почитание към страната и отговорност ", съобщи Румен Спецов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР