Уважаеми Дами и Господа депутати, министри, олигарси и управленци -

...
Уважаеми Дами и Господа депутати, министри, олигарси и управленци -
Коментари Харесай

Парамов пред Lupa.bg: Уважаеми управленци, спрете гаврата с България!

Уважаеми Дами и Господа депутати, министри, олигарси и управленци - спрете с пародията! Отивате на зле! Отивате към краят си с доста жалка мощ и с мечтания!

Не успяхте да установите нова страна! Не успяхте да вдъхнете огромното доверие за огромната смяна! Не, че ви отхвърлям, просто загубихте времето за действителна смяна!

Цяла година бе завеяна с пустош, цяла година бе експериментирана в безвремието, цяла година убихте в приказливостта.

Това не е смяна, това е безочливост и привидната неистина, показана като желание. Намерение без резултат, без опора, без държавническа интервенция!!!

Спрете с опитите! В политиката тези опити са зловредни, безсмислени и алогични. В политиката всяко деяние без планиран и обезпечен резултат е нездравословно за цялата страна.

Ето до в този момент, НЕ направихте държавно управление, за сметка на доверието към Слави. Успяхте да убедите, да утвърдите, да подкупите депутатите на Слави, тъй като доказахте негодността си. Но тази невалидност у неговите депутати не е инцидентна, тя е поредност! Какво стана в 45-то и 46-то ОбНС? Слави се натрапи на цяла България с пародията си!

С удовлетворението, че неговият „ АЗ “ - 1-во лице само лице е безконечен и всеизмерен! Но реализира отричане! Защо? Защото не регистрира, че посредствената към този момент страна оценена от него обикновено се възбуди и отхвърли наглостта! Силата на тази безочливост го отхвърли и той се трансферира в пародията.

За 6 месеца цигуларят предизвика 2 национални избора за Парламент. На 04.04.2021 настоящето болшинство имаше 135 мандата. На 11.07.2021г. цигуларят отново съумя да събере общо 143 мандата в границите на сегашната коалиция. България заплати за неговата прищявка да бъде първи и безконечен цели 269 милиона лв.. Този масраф бе с цел да потвърди какъв брой е значим за България. Важен, тъй като я няма страната, да ревизира издъно какъв брой са офшорите, какви пари има в тях, от къде са пристигнали и каква декларационна скица имат! Всичко това при него се трансформира в една огромна подигравка!

Силата на пародията, се претворява като силата на цигулката на Слави Трифонов! Тази подигравка през днешния ден касае страната, а не благосъстоянието на цигуларя!

Ако, той – Слави Трифонов, не може да осъзнае пародията сега, на следващия ден конфискацията, която България ще му осъществя след неподадената декларация, ще изземе част от огромното му благосъстояние!

Уважаеми управленци и прислужници на олигархията!

Осъзнайте за каква политика става дума. Вие сте на една крачка от протеста както в Шри Ланка. Подходът, целите, производството, доходната политика, приходната скица са ви в колапс. Инфлацията, която докарахте поради това, че не бяхте в час по разликите в търговията и износа на еленергия родиха най - несъразмерните ограничавания. Родиха нови 30-40 милионера за 4-5 месеца енергийни търговци и загробиха България за идващите 48 месеца.

През 2001 година, когато никой не ползуваше изразът „ ОЛИГАРХ “, след една значима среща с Главния прокурор Никола ФИЛЧЕВ категорично подчертах, че един ден господин Прокопиев ще е съвършеното въплъщение на старта на капитализма в България. Тогава господин Прокопиев моделира мощ на разстояние до Прокуратурата и страната. Ако страната си бе на мястото, господина Прокопиев щеше да е в пандиза.

И до през днешния ден щеше да е с излежала присъда, а олигархията нямаше да е толкоз нагла!! Но, Премиерът Костов - „ марксист-ленинец “, който истински прероди Прокопиев в капиталист, през днешния ден несъмнено е изумен?

Днес Прокопиев прероди всички Вас в някаква дуалистична смяна, само че Вие прекомерно рано заложихте на пародията. Ах, тази подигравка? Как сплоти преди време в кражбата и сини и червени. Пародията, която те утвърдиха бе старта на новия червен български капитализъм. Еднакво ограбващ, еднообразно загниващ, еднообразно подриващ стандарта за естествен живот в страната.

Новата подигравка, пък която Вие съчинихте от смяната, трансформирахте и утвърдихте в нов вид благосъстояние, ще ви донесе най-голямата изненада. Вие подронвате стабилността на страната, ще уроните престижа, ще предизвикате тежки вътршно-държавни несъгласия. Ще разбиете Борда и в никакъв случай няма да се докоснем до Еврозоната. Рязко ще падне стандартът на живот, а от там цикълът на банкрута на България става прекомерно непредвидим и грубо неукротим!

Уважаеми управленци, партийци, олигарси и богаташи - благосъстоянието ви е пред огромен и тежък проблем! Не се осланяйте на сходни мечтатели, като държавното управление на „ Някаквата-Никаква Промяна “. Правителството на смяната, още от месец декември 2021 година бе програмирано на неверна основа и посредством огромната си подигравка доближи до неверния връх. Всички бяхте предизвестени за това, всички знаехте за базовите параметри. Подценихте обстоятелствата, подценихте числовите индикатори! За това ви следва заплащане.

Здраво заплащане поради опитите в страната. Всички опити костват скъпо, за това прецизирам, че ще се стигне до тежки вълнения, а и по-далеч - да се опозори страната!

Не си играйте с държавната власт!

Това е силата на 1350 годишната страна на царе и властелини останали в историята със смисъла на своята власт и историческата съвършенност!!

Това, което вършиме през днешния ден, не е единствено „ мелодия на годината “, а е гаврата към България!

Рекламирайте концертите на Слави Трифонов, само че се обърнете с същинското лице към страната, другояче злепоставяте младото и надеждното потомство на Стара България! Оставете пародията на страна, тя към този момент не ви оказва помощ! Тя потвърждава, че вие не сте подготвени да управлявате една комплицирана страна с вековни несъгласия и значими съперници!

Нужна е държавническа смисленост, съвършена управляемост на парите, ловкост към Европейски Съюз и новия интерес, както и благоденствие на народа!

България имаше потребност единствено от експертно държавно управление и стоманен вътрешен надзор на всички, които ни докараха до последното място в Европа по всички индикатори, включая и беднотия!!

Търпението свършва дефинитивно, господа всевъзможни ръководещи!

Моля Ви единствено за едно – размисъл, размисъл на съвършено държавническо равнище!!!

За да успеем да се впишем в Нова Европа, с цел да успеем да се употребяваме от парите на Стара Европа, както и починът им за цялостното благополучие на българина!

* Коментар на финансиста Кольо Парамов особено за Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР