Уважаеми читатели, отдавна в Стандарт“ сме споделяли за състоянието и

...
Уважаеми читатели, отдавна в Стандарт“ сме споделяли за състоянието и
Коментари Харесай

Пенсионер се нуждае от пари за животоспасяващи лекарства

Уважаеми читатели, от дълго време в „ Стандарт “ сме споделяли за положението и ориста на Стоян Рабаджийски от с. Елешница. Той страда от рак на белите дробове, пенсионер е и месечният му приход възлиза на не повече от 250 лева. 

За лекуването на Стоян са изписани медикаменти общата стойност, възлизаща на повече от 900 лева месечно. Поради ниския си приход той не може да закупува нужните животоспасяващи медикаменти и моли всеки от вас за помощ. Лекарствата са животоподдържащи и би трябвало да се взимат всеки месец.

Миналият месец, след консултация с лекари от Александровска болница, Стоян Рабаджийски е известен, че в случай че не организира нужното му лекуване в чужбина, му остава една година живот. 

Към днешна дата за медикаменти той има само и единствено 20 лева, подаяние, направено след обявата в уеб страницата ни. Според лекарите Стоян може да се излекува, в случай че се подложи на животоспасяваща интервенция в Белград, който е на стойност 50 000 лева

Ако желаете, може да помогнете на Стоян Рабаджийски да закупи нужните му медикаменти или да замине на лекуване в Белград на следната банкова сметка:

IBAN: BG74BPBI79304030143702

BIC: BPBIBGSF

На името на Стоян Рабаджийски
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР