Утре сдружение Бъдеще за община Банско“ ще проведе шествие, хепънинг

...
Утре сдружение Бъдеще за община Банско“ ще проведе шествие, хепънинг
Коментари Харесай

Утре, 18.00 часа, паметника на Алеко на “Витошка”: Тръгва звезден протест срещу един от големите мафиотски кланове у нас!

Утре съдружие „ Бъдеще за община Банско “ ще организира шествие, хепънинг и концерт в поддръжка на развиването на зимния туризъм в България, оповестиха уредниците. Заради хората, които ще го поведат, това ще най-звездния митинг против един от най-големите мафиотски кланове у нас – Зеления!

Мотото на митинга е „ Аз желая да карам ски в България “ и в него се чака да вземат участие хора, които обичат да карат ски на Витоша и не желаят лифтовете на ски зона „ Алеко “ да са от детството им.

Шествието ще тръгне в 18 ч. от ъгъла на бул. “Патриарх Евтимий” и бул. “Витоша” и ще продължи в посока Министерски съвет до площад “Александър Невски”, където ще прерасне в концерт.

През цялото време DJ Sprite ще се грижи за положителното въодушевление на участниците в компанията на международния първенец по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers.

Озвучаването ще се реализира с неповторим празненство джип Хамър. Около 19 ч. се чака шествието да доближи крайната си цел- площад Александър Невски, където ще стартира концерт. В него ще вземат участие TITA, Елица Тодорова, братя Пищолски и други

В самото шествие пък се чака в предните редици да са куп звезди, подкрепящи построяването на втори въжен превоз в Банско като Илиана Раева, Наско Сираков, Любо Ганев, Мария Гроздева, Тончо Токмакчиев, Любо Нейков, Нона Йотова, Владо Николов и още доста други.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР