Утре ДПС, заедно с ГЕРБ, свиква извънредно заседание на парламента,

...
Утре ДПС, заедно с ГЕРБ, свиква извънредно заседание на парламента,
Коментари Харесай

Костадинов: Нинова, това е ,,стрес-тест“. Ако отидеш на заседанието доказваш, че си на каишка от ДПС

„ Утре Движение за права и свободи, дружно с ГЕРБ, привиква изключително съвещание на Народното събрание, с цел да отхвърли ветото на президента против поправките в закона за енергетиката. Тъй като това опонира на взетото решение на Народното събрание да не заседава по време на предизборната акция, „ Възраждане “ няма да отиде на това съвещание. Вчера призовахме ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да последват нашия образец. Ако отидат единствено Движение за права и свободи и ГЕРБ, няма да има кворум, съвещанието ще се провали, ветото ще оцелее и тогава предвижданите в закона промени, с които се освобождават цените на тока за бита, ще отпаднат. Така подготвяното брутално нарастване на цената на тока за жителите няма да се състои. Вчера стана ясно, че ПП-ДБ изненадващо са послушали нашия апел и на следващия ден няма да отидат в Народното събрание. Сега остава да забележим какво ще решат Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Нека забележим какво ще изберат – „ Възраждане “ или Движение за права и свободи.
Утре Българска социалистическа партия има самобитен „ стрес-тест “. Ако отиде на съвещанието, ще потвърди, че е държана на къса каишка от Движение за права и свободи, тоест, от Пеевски. А това, че по този метод ще удари едно рамо на държавното управление на ГЕРБ, даже няма смисъл да го разясня. Остава да забележим какво ще реши Българска социалистическа партия през днешния ден. “, това написа в обществената мрежа Facebook Костадин Костадинов – ръководител на „ Възраждане “.
Припомняме, че той през вчерашния ден прикани ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да не участват на съвещанието в петък. По-късно ПП-ДБ оповестиха, че ще отсъстват от него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР