Утре дневните температури още ще се понижат и максималните ще

...
Утре дневните температури още ще се понижат и максималните ще
Коментари Харесай

Ще вали ли отново сняг и къде?

Утре дневните температури още ще се намалят и оптималните ще са сред 12° и 17. Вятърът ще бъде слаб, от североизток. В по-голямата част от страната ще бъде облачно, с валежи основно в Южна България.

Временни разкъсвания на облачността ще има още веднъж в северните региони от страната. За тези, които ще стават рано, минималните температури ще са сред 5 и 10°, в София към 6°.

В планините с изключение на облачно, ще е и мъгливо. На места, основно в Рило-Родопската област, ще има превалявания от дъжд, като над 1800 метра ще вали сняг. Вятърът ще е слаб, преди обяд към момента от северозапад, след обяд от изток-североизток.

Максималните температури в курортите ще са сред 2 и 6 градуса. Остава нараснала заплахата от лавини в планините.

Облачно и прохладно ще остане и на следващия ден в Северна и Източна Европа. На доста места там ще продължи да вали и дъжд, и сняг. Слънчево време и стопляне се чакат в страните от Централна Европа.

И у нас, в неделя оптималните температури едва ще се покачат, само че ще останат по-ниски от нормалните за края на април. Облачността ще намалее и в понеделник ще бъде слънчево и още по-топло.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР