Утре, 3 март, Национална футболна база Бояна“ ще приеме първото

...
Утре, 3 март, Национална футболна база Бояна“ ще приеме първото
Коментари Харесай

Стартира проектът „БГ Футболни проби“ с подкрепата на БФС

Утре, 3 март, Национална футболна база „ Бояна “ ще одобри първото издание за 2022 година на плана „ БГ Футболни проби “, проведен в помощ на футболисти от разнообразни възрасти да намерят по-лесно реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол.

Българският футболен съюз и персонално президентът Борислав Михайлов протягат ръка на самодейността, а един от водещите треньори на курса ще е селекционерът на младежкия народен тим на България Александър Димитров. Още известни имена, които ще водят тимовете по време на утрешните тренировки и демонстративни мачове, ще са Елин Топузаков, Стефан Трифонов и други

Събитието, проведено от Ивайло Крушарски – съмишленик на плана за България, цели да помогне както на доста футболисти да бъдат видяни от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, по този начин и на самите тимове да се снабдят с качествени попълнения. За задачата заниманията ще бъдат проследени от скаутски звена на множеството от тимовете от Първа и Втора лига.

Откриването в НФБ „ Бояна “ е планувано за 9.30 ч., след което ще започват и тренировките на тимовете. Поканени са всички представители на медиите.

Това издание на „ БГ Футболни проби “ ще е първото от серия футболни проби, които ще се организират регулярно всеки месец в разнообразни градове. Следващите събития ще се проведат през април в Стара Загора, през май в Бургас, през юни във Варна, през юли във Велико Търново и т.н.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР