Ути Бъчваров преживя кошмарна ситуация по време на почивката си

...
Ути Бъчваров преживя кошмарна ситуация по време на почивката си
Коментари Харесай

Ути Бъчваров преживя голям ужас в Австралия. Какво се случи на известния готвач?

Ути Бъчваров претърпя кошмарна обстановка по време на почивката си в Австралия. Настроението на известния готвач било помрачено от нещо, случило се, до момента в който той се гмурка и разхожда, наслаждавайки се на прелестите на Сидни.
 
                           

Готвачът стартира престоя си на континента със фотография, която го демонстрира потънал във водата. В Инстаграм пък показа радостни клипчета - по какъв начин се пробва да влезе в неопреновия костюм и по какъв начин се е заклещил в него.

" Гмуркал съм се на доста места по света, нямаше по какъв начин да не се гмурна и в Големия бариерен риф. Дайвинг екипът оптимистично ми обезпечи най-големия неопрен, който имаха в центъра за гмуркане. Типично в мой жанр, се заклещих в него. След независима битка с неопреновия костюм, професионален отбор от двама души видя тъгите ми и ме освободи от оковите му ", през смях споделя той.
                             

Макар и без цялостна екипировка, властелинът на огромните тигани въпреки всичко е съумял да се гмурне - температурата на водата била към 28 градуса. А напълно покрай него плували акули, токсични медузи и скатове.

Докато обаче Ути натрупал усещания, неприятни хора влезнали в хотелската му стая и претършували всичко. Цялата стая била обърната в краката нагоре!

Но това било единствено на пръв взор. Оказало се, че всичко е дело на... неприятни папагали.

„ С другари отседнахме в един доста хубав и забавен комплекс, където се намират и едни жълтопери папагали. Те са суперпробивни и нахални. Много хора се оплакват от маймуните в такива комплекси, само че не те са казусът “, описа Ути за " Телеграф ".

„ Първата ми мисъл беше, че са ме ограбили, че са влезнали някои локални джебчии. След като огледах хубаво стаята, осъзнах, че нищо не е откраднато. Нищо не липсваше, само че всичко беше разбъркано и бяха изядени всички вероятни снаксове, курабийки, захарчета и всичко сходно “.

                             

Въпреки това готвачът заложил на позитивните страсти. Но станал по-внимателен.

„ Папагалите са извънредно нахални. До този миг не им бях отдал толкоз внимание, само че на идната заран видях по какъв начин 4-5 са се събрали на терасата и чакаха да освободя терена, с цел да нападат още веднъж. Уплаших се в действителност. В тропиците е цялостно с огромни медузи, скатове, които са с големи шипове и са доста рискови. Заснех кадър на един от плажовете, където се бяха събрали може би над 100 ската. Човек тук би трябвало да е доста деликатен. В горите и джунглата по на север е цялостно с всевъзможни гадини. Тук живеят 5 от най-отровните змии в света въпреки всичко “.

Очакваме повече фотоси и занимателни истории.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР